Meddle Festival 2022: 3, 4 & 5 juni

We mogen weer! Het pinksterweekend (3, 4 & 5 juni 2022) staat dit jaar eindelijk weer volledig in het teken van het gezelligste festival van de Lage Landen en omstreken. We zijn terug en beter dan ooit! Het is weer tijd om drie dagen lang volop te genieten van de lekkerste muziek, gezelligste mensen en mooiste DJ’s en bandjes. Be there!

De vrijdag: 0.0-avond

We trappen de vrijdagavond af met een frisfeest voor de jongste jeugd. Van 19.00 tot 23.00 is iedereen welkom om lekker te dansen, swingen en genieten!

Kinderen betalen € 5 entree en krijgen bij binnenkomst 2 muntjes. Hiervan kunnen ze zelf iets te drinken halen bij de bar of iets te eten bij de snackkar. Het belooft in ieder geval een groot feest te worden, want ook Dj Mitta is van de partij!

Lekker dansen op zaterdag

Zaterdagavond gaat het dak eraf met een avond vol R&B, dancehall en hiphop! We beginnen al om 16.00 uur en gaan door tot 02.00! Met DJ’s als Hato, Arkelicious en Milano Angelo is stilstaan geen optie en gaan de voetjes van de vloer.

De zondag is voor jong en oud

We sluiten het festivalweekend als vanouds af met een zondag gevuld met voor ieder wat wils. We openen onze deuren die middag om 16.00 en sluiten goed af met de her00s van de zer00s tot 23.00!

Dus zet het pinksterweekend met een dikke cirkel in je agenda en tot dan!

Koop je tickets online!

We verkopen onze zaterdag- en zondagtickets dit jaar voor het eerst alleen online. Scan de qr-code om direct op onze Meddle Festival-website te komen en jouw tickets te scoren! Voor de vrijdagavond is er geen kaartverkoop vooraf. De jongste jeugd kan hier bij de entree betalen.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!