Meerburg E4 tegen s.v.ROAC E1

Meerburg E4  tegen s.v.ROAC E1  0-7  (0-2)

Zonder Max, die een weekendje weg was, mochten we aantreden bij en tegen hekkesluiter Meerburg E4. Na een flinke ochtendwandeling kwamen we bij het veld, waar we aan een ongeïnspireerde warming-up begonnen. Michiel was er niet over te spreken: “Bewijs me maar dat jullie er wel klaar voor zijn”. Nou dat bleek…
We begonnen prima. Verzorgd voetbal en al in de eerste minuut bijna een doelpunt van Remon na een goede actie van Roy. Er volgen in eerste tien minuten nog een paar goede aanvallen. Rick, Wessel en Remon (kopbal) waren dichtbij de openingstreffer. Een prachtige één-twee tussen Rick en Remon mag niet onvermeld blijven. In de 14de minuut was Wessel trefzeker na goed voorbereiden van Roy en Joep. We bleven goed voetballen en Joep maakte al snel de 2-0 (18e minuut). Kas moest kort hierop even scherp zijn op een inzet uit een corner, maar gelukkig was hij wakker gebleven. Rick raakte nog de paal en Simon kwam bijna tot scoren met een afstandsschot, maar we gingen ‘slechts’ met 2-0 de rust in.

De tweede helft vertoonde een soortgelijk beeld als de eerste: wij combineerden, domineerden en creëerden. Kansen voor Joep, Simon, Wessel en Rick. De 3-0 kwam van Wessel. Kas trapte een paar keer ver en goed en leidde op die manier de 4-0 van Rick en de 5-0 van Joep in. Joep’s tweede en dat smaakte hem wel….. In de laatste vijf minuten trapte Joep er nog twee bij. Met een heel goed gevoel na zo’n goede wedstrijd, reisden we met 7-0 terug naar het Hertogspark.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!