Meld je aan voor de seizoensafsluiting op zaterdag 7 juni

Zaterdagmiddag 7 juni organiseert de activiteitencommissie een grandioze afsluitdag van het seizoen 2013-2014. Dit evenement is voor iedereen die ROAC een warm hart toedraagt: biljarters, gymnasten, voetballers, handballers, sponsoren, donateurs en leden van de supportersvereniging. We starten om 14.00 uur met de sportieve activiteiten en bieden u rond rond 18.00 uur een heerlijk BBQ buffet aan.

Mixtoernooi voor sportievelingen vanaf 15 jaar
14.00 – 16.30 uur

Voor de sportieve liefhebbers van 15 jaar of ouder organiseren we een mini-mixtoernooi. Tijdens dit toernooi worden er partijtjes gehandbald en gevoetbald op klein veld. De teams worden samengesteld uit alle soorten en maten ROAC’ers die zich vooraf hebben opgegeven. Zo kun je in één team zitten met een supporter, een man uit het 2e Roac voetbal, een dame uit de A van de handbal,  een streetdanseres, een spelersvrouw van ROAC 1 én iemand die normaal de biljartkeu vasthoudt. De teams strijden om de titel: de sportiefste ROAC-ers van dit seizoen.

Jeugdactiviteit voor jongeren t/m 14 jaar
Vanaf 15.00 uur

Voor de jeugd wordt er een alternatief programma samengesteld. Voor jongeren t/m 14 jaar organiseren we namelijk een aantal leuke, individuele spelonderdelen waarmee punten verdiend kunnen worden.

Jeu de boule toernooi voor wie het leuk vindt
Vanaf 15.00 uur

Voor diegenen die zich niet (meer) durven te wagen aan een potje voetbal of handbal, maar wel gezellig mee willen doen aan deze sportieve seizoensafsluiting is er de mogelijkheid om mee te doen aan een jeu de boule toernooi. Onder begeleiding van ervaren jeu de boule’ers zal er een fanatieke strijd ontstaan!

Aanmelden voor de sportactiviteiten

Je kunt gratis deelnemen aan de sportactiviteiten. Wel moet je je van tevoren individueel aanmelden als je wilt deelnemen aan het mixtoernooi, jeu de boule of de jeugdactiviteit. Op basis van de aanmeldingen stellen wij de teams voor het mixtoernooi samen, zodat deze bestaan uit een mengeling van ‘verschillende soorten’ ROAC’ers. Het inschrijfformulier vind je hieronder.

BBQ Buffet

Na alle sportieve inspanningen kun je deelnemen aan een heerlijk BBQ buffet. Ook zonder deelname aan het mixtoernooi of de andere activiteiten kun je je opgeven voor het buffet. Want je wilt het toch niet missen als de titel de sportiefste ROAC-ers van de dag bekend wordt gemaakt. Tevens zullen tijdens het buffet al onze kampioenen van dit seizoen worden gehuldigd. Dus kom met je hele familie naar deze afsluitdag! Als liefhebber van ROAC wil je dit niet missen!

Ook voor het buffet moet je je aanmelden. Dit kan individueel, maar mag ook als gezin of vriendengroep. Voor het buffet rekenen we per persoon een prijs van € 5,-. Deze prijs geldt zowel voor kinderen als voor volwassenen. Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier.

LET OP: Inschrijfgeld voor het buffet graag vooraf betalen, persoonlijk of in een gesloten enveloppe uiteraard onder vermelding van je naam bij Grace van Smoorenburg, Pastoor Gortzstraat 16 in Oud Ade.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Deel dit bericht

Eén reactie op “Meld je aan voor de seizoensafsluiting op zaterdag 7 juni”

  • anouschka schreef:

    Wout van zeil had mij al opgegeven voor het mix toernooi. alleen volgens mij niet voor de BBQ .
    dus heb ik hier bij de inschrijving het aantal op 2 gezet. Marco kan niet zo vroeg. die komt waarschijnlijk later voor een biertje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!