Minimale zege op Kickers’ 69 1 genoeg voor brons

ROAC heeft op de finaledag van de Kaag en Braassem Cup de derde plek behaald door met 1-0 te winnen van Kickers’ 69. De Rippers hadden de wedstrijd onder controle, maar wisten pas in de tweede helft het net te vinden.

Hein Leliveld zag dat zijn selectie verre van compleet was voor dit duel. De mannen over wie hij wel kon beschikken deden het echter naar behoren. Het spel was al minder slordig dan de vorige potjes, toch zorgde twee slordigheidjes in de opbouw bij ROAC voor de enige kansen die Kickers’ 69 in het duel zou krijgen. De Leimuidenaren hadden het vizier echter niet op scherp staan.

Dat viel ook te zeggen over ROAC, want met iets meer scherpte had ROAC in de eerste helft al een paar doelpunten kunnen maken. Die goal zou er pas rond de 70e minuut komen toen Sam van der Geest een prima voorzet van Martijn van Trigt beheerst kon binnen tikken. Freek Heemskerk raakte nog de paal en Van Trigt de lat, maar het zou bij die ene goal blijven.

Aanstaande zaterdag begint het seizoen officieel. Zaterdagtweedeklasser TAVV komt op bezoek in Rijpwetering. Aanvang van het duel is 17:00 uur.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!