Mooie overwinning van S.v. ROAC E3

ROAC E3- Koudekerk E3.

Vandaag moesten de mannen van de E3 aantreden tegen Koudekerk E3. Een bekende tegenstander van voorgaande jaren waar we het altijd moeilijk tegen hadden. Maar vandaag niet!

Met de nieuwe coaches Gijs en Kees langs de lijn is het voetbalseizoen inmiddels al een paar wedstrijden onderweg. Hierin werden door de E3 zeer wisselende resultaten geboekt. Van gelijkspelen tot ruime verliespartijen, maar ook mooie overwinningen werden behaald. Voor de tegenstander van vandaag was het de eerste wedstrijd in deze poule.
Door afzeggingen van Jan en Pim waren er nog maar 6 spelers over dus moest er voor vervanging worden gezorgd. Dat werd gevonden in Max en Gijs.

En meteen vanaf de aftrap was duidelijk wat het doel was van ROAC: Winnen! De tegenstander werd onder druk gezet en met snelle aanvallen werd het vijandelijke doel gezocht. Achterin stond de verdediging als een huis en via mooie passes werden de voorwaartsen aangespeeld. Daar werd de bal ook keurig rond gespeeld. Al snel wist Max met een mooie pass Dries te vinden die de bal gedecideerd achter de keeper in het net poeierde. 1-0! De gehele eerste helft speelde zich af op de helft van Koudekerk en onze keeper Patrick had dan ook heel weinig te doen. Het jammere was dat er niet nog een paar doelpunten gescoord werden, maar dat zou in de tweede helft wel goed komen.

In de tweede helft speelde ROAC richting het talrijke publiek en liet zien dat ze tot veel mooie aanvallen in staat zijn. Over de flanken of dwars door het midden, zolang de bal snel werd rondgespeeld kwam de tegenstander er niet aan te pas. Dries zorgde al snel voor de 2-0 en niet lang daarna nam ook Max een doelpunt voor zijn rekening. Hoogtepunt was het volgende: Vanuit een corner probeerde één van de uitblinkers, Danilo, met de hak de bal vanuit de lucht in het doel te schieten. Helaas ging deze net naast. Uiteindelijk zorgde Mels met een harde knal voor de terechte eindstand van 4-0. Het publiek was de grote winnaar van deze galavoorstelling en als de mannen dit niveau vast kunnen houden kan het nog een leuk seizoen worden!!!

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!