Nationale Sportweek bij sv ROAC

Nationale Sportweek bij sv ROAC

Van 17 tot en met 24 april wordt in de gemeente Kaag en Braassem de Nationale Sportweek georganiseerd. Veel sportverenigingen bieden speciale open trainingen en clinics aan om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met hun sport en hen te stimuleren te gaan sporten. Ook sv ROAC doet mee aan de Nationale Sportweek.

Sportcarrousel

Op vrijdag 23 april organiseren wij samen met Taekwondoschool Marcel van der Poel een sportcarrousel op het Hertogspark in Rijpwetering. In blokken van een half uur maken de kinderen kennis met handbal, taekwondo, gym en voetbal. Alle basisschoolkinderen zijn van harte uitgenodigd om mee te komen sporten. De middag is verdeeld in twee categorieën. De sportcarrousel voor kinderen van de onderbouw (groep 1 t/m 4) is van 13.30 tot 15.30 uur. De bovenbouw (groep 5 t/m 8) kan van 15.30 tot 17.30 uur de verschillende sporten komen beoefenen.

Meedoen?

Het is niet nodig om je aan te melden voor de sportcarrousel. Je mag gewoon naar het Hertogspark komen en met ons meedoen. Zorg er wel voor dat je zowel binnen- als buitenschoenen bij je hebt. De gym en de taekwondo zijn namelijk in de sporthal, handballen en voetballen doen we buiten.

Mocht je nog vragen hebben of je toch aan willen melden, mail dan naar .

Open training handbal

Op dinsdagavond 20 april van 18.00 tot 19.00 uur zijn alle basisschoolkinderen van harte welkom om mee te doen tijdens een echte handbaltraining. De trainers geven de kinderen persoonlijke aandacht en zorgen ervoor dat ze de beginselen van het handbal leren.

Voor de kinderen die mee willen doen aan het schoolhandbaltoernooi op dinsdag 4 mei (groep 5 t/m 8), kan deelname aan de open training een goede voorbereiding zijn.

Meedoen?

Wil je meedoen aan de open training, stuur dan een e-mail naar . Zorg ervoor dat je sportschoenen voor buiten bij je hebt, want de training is op het buitenveld van sv ROAC handbal.

Weekprogramma NSW

Komende week wordt er huis-aan-huis een folder bezorgd met daarin het programma van de Nationale Sportweek. Per dag staat vermeld welke verenigingen een activiteit organiseren.

De opening van de week is op zaterdag 17 april om 14.00 uur op de Noordhoek in Roelofarendsveen.  Hier zullen onder andere activiteiten plaatsvinden zoals het ontsteken van het ‘Kaag en Braassem vuur’, het ’30 minuten bewegen record’ en verschillende sportdemonstraties.

De week wordt afgesloten met een grote slotmanifestatie op het Dorpsplein in Leimuiden op zaterdag 24 april om 16.00 uur. Ook hier worden leuke activiteiten georganiseerd. Er zijn topsporters uit de gemeente aanwezig en het vuur wordt weer gedoofd.

Kortom, het wordt een bijzondere week met een breed en gevarieerd aanbod van sportactiviteiten. Houdt het weekprogramma in de gaten. Meld je snel aan en profiteer van de leuke en kosteloze activiteiten. Kortom, beweeg mee!!

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!