Nieuwe hoofdtrainer voor de handbalselectie

Nieuwe hoofdtrainer voor de handbalselectie

Wij zijn verheugd dat we hierbij bekend kunnen maken dat Stef Hoogendijk is aangesteld als hoofdtrainer voor de handbalselectie. Stef is een ervaren trainer binnen het dameshandbal en iemand die uitstekend bij de cultuur van ROAC past. De afgelopen weken heeft hij een aantal (door corona nog aangepaste) trainingen gegeven. Omdat zowel de selectiespeelsters als Stef hier enthousiast over waren, was het daarna snel rond. Wij wensen Stef veel succes en vooral heel veel plezier bij ROAC.

Uiteraard wilde Stef zichzelf graag voorstellen:


Ik ben Stef Hoogendijk, 32 jaar en woonachtig in Waddinxveen. In het dagelijks leven werk ik op de financiële administratie bij een stichting voor openbare basisscholen. Op jonge leeftijd ben ik begonnen met handbal bij ROWAH, de vereniging in mijn woonplaats. Omdat het een kleine vereniging was, word je al snel benaderd om taken binnen de club te doen, zoals training geven en fluiten van wedstrijden. Aangezien ik het spelletje zo leuk vond, heb ik mij hiervoor ingezet en ben begonnen met de jeugd training te geven en fluiten van wedstrijden. Het fluiten ging zo goed dat ik daar alle opleiding binnen de bond heb doorlopen en t/m de 1e divisie heb gefloten. Helaas kon ik de laatste stap niet maken omdat mijn maatje stopte met fluiten. In mijn trainerscarrière ben ik steeds een hoger team gaan training binnen de club waarvan de laatste paar jaar dames 1 van de vereniging. Ook naast het veld ben ik actief geweest als bestuurder van de club in de rol als penningmeester. Helaas moesten we stoppen met de vereniging omdat het ledenaantal te hard terug liep.

De afgelopen 3 seizoenen heb ik training gegeven in Warmond bij Warmunda. Een leuke, kleine, maar zeer gezellige vereniging. In de afgelopen 3 seizoenen hebben we de dameskant goed weten te versterken waarbij dames 1 goed kan meedraaien in de hoogste klasse van de afdeling.

Naast de handbalsport als hobby is een andere hobby van mij fotografie en dan met name sportfotografie.

ROAC is voor mij weer een nieuwe stap in mijn trainersloopbaan. De vereniging maakt op mij een goede indruk, waar de ambitie van de dames in combinatie met plezier prima bij mijn beeld past van een leuke vereniging.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!