Nieuwtjes vanuit Binnensporten

Nu het seizoen een paar maanden bezig is, kunnen we vaststellen, dat er een hoop is gebeurd de afgelopen tijd.

Voor de zomervakantie hebben we helaas het besluit moeten nemen om geen judo meer aan te bieden. Gelukkig zien we een aantal kinderen terug bij de andere activiteiten van ROAC.

Onze trainster Ginny is helaas voor langere tijd uitgeschakeld. Voor haar groep op de woensdagavond (bodymix-lessen) is een oplossing gevonden in de vorm van een samenwerking met sportschool Hart4Health uit Roelofarendsveen. Onze leden mogen daar de komende tijd trainen.  Voor de kleutergym hebben we nog geen langdurige oplossing, maar we zijn heel blij, dat Iris van der Drift de eerste paar weken heeft opgevangen én dat we in ieder geval tot de kerstvakantie Pam van der Poel bereid hebben gevonden om de lessen te geven.

Voor de badmintonjeugd is er ook een nieuwe trainer gevonden. Vanaf begin van dit seizoen staat Dirk Breeuwer voor deze groep. Hij heeft een ruime ervaring in het geven van trainingen aan jeugd en we hopen, dat dit het begin is van een fijne samenwerking. Wat ook heel fijn is, is de nieuwe sponsor van de badminton-afdeling: Stolp +KAB adviseurs en accountants. Inmiddels spelen de senioren hun wedstrijden al in de nieuwe shirts.

Woensdag 4 januari wordt er in de kantine de Play-Day van de Vakantiespelen gehouden. Inmiddels is het een traditie, dat ROAC een programma in de sporthal aanbiedt. We zijn op dit moment nog aan het brainstormen over de exacte indeling, maar dat het leuk wordt, staat nu al vast!

Voor vrijdag 6 januari staat het badmintontoernooi weer op het programma. Inschrijven hiervoor kan tot 31 december. Zie hiervoor ook de sociale media en de weekbrief in de gaten.

Het is nog een heel eind weg, maar op zaterdag 3 juni wordt de jaarlijkse gymwedstrijd gehouden. De Kaag en Braassem Cup is een jaarlijkse wedstrijd tussen gymverenigingen uit de gemeente, waar ook ROAC ieder jaar aan meedoet. Binnenkort ontvangen de kinderen van de maandagmiddag-gym een inschrijfformulier hiervoor.

De dansgroepen hadden op zondagmiddag 20 november een optreden voor de Sint in het dorpshuis. Dat is mooi optreden geworden.

Namens de commissie binnensporten
Angelique van den Berg

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!