Open ROAC biljartkampioenschap op 14 en 21 mei

Wanneer

14 en 21 mei 2022 van 12.00 tot 17.30 uur in het clubhuis.

Inschrijving

Inschrijven kan bij Jos Heemskerk via 071-5018594, 06 -80145268  of . Graag waar mogelijk met opgaven van te maken caramboles en moyenne. Zie hieronder wat je moet doen als je nog geen moyenne hebt.

Voor wie

Alle vaste spelers van de Recreanten en Avond competitie, alle andere ROAC leden, dames en heren, die net dat zetje nodig hebben om deel te nemen c.q. lid te worden. Vooral ook voor de jeugd om die er bij te betrekken. Het zou mooi zijn als er een jeugdteam uit ontstaat.

Puntentelling

Iedereen speelt gewoon een volle partij. De punten zijn van 1 tot 10, afhankelijk van de te maken en de gemaakte caramboles. Het schema is deze dag aanwezig waar de puntenverdeling op staat.

Indeling

We gaan ervan uit dat er ongeveer 24 biljarters mee gaan doen. Hopelijk natuurlijk meer. Daarmee maken we teams van 4 personen en we starten in 3 poules (klasse).

De hoogste 12 van de eerste dag gaan door naar de 2e speeldag. Daar spelen we een knock out systeem. De winnaar mag zich dan de beste biljarter van ROAC noemen.

Inspelen

Iedere nieuwe speler zonder moyenne mag 10 min inspelen bij de eerste keer en krijgt dan ook instructies. Het moyenne is het percentage, te maken caramboles gedeeld door het aantal beurten. Meestal is dit gebaseerd op 30 beurten. Bijvoorbeeld het te maken caramboles is 30 in 30 beurten, dan is het moyenne 1.00. Schrijf je in en speel op deze gezellige dag mee.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!