Opgeven voor 26 april 2010 Handbaltoernooi basisschooljeugd

Handbaltoernooi basisschooljeugd

Op dinsdag 4 mei (in de meivakantie) organiseert sv ROAC het jaarlijkse handbaltoernooi voor de basisschooljeugd. Zit jij in groep 5, 6, 7 of 8 dan nodigen we je uit om mee te komen doen. Het toernooi vindt plaats op het Hertogspark in Rijpwetering en duurt van 10.00 tot ongeveer 16.00 uur.

Je kunt je aanmelden met een groepje of alleen. Geef je je op in een groepje, dan zorgen wij ervoor dat jullie bij elkaar in het team komen. Geef je je op in je eentje, dan zullen wij jou indelen in een leuke groep. Een team bestaat uit minimaal 7 kinderen.

Wanneer je je hebt aangemeld, krijg je van tevoren een e-mail waarin we je vertellen hoe laat je aanwezig moet zijn en wanneer jij je wedstrijden speelt. Wij zorgen ervoor dat jullie een coach krijgen die aanwijzingen kan geven en jullie kan helpen met het spel. Na afloop is er natuurlijk een prijs voor de winnaars.

Wil jij meedoen? Geef je dan op door onderstaand formulier in te vullen. Vraag wel eerst even aan je ouders of je mee mag doen. De uiterste aanmelddatum is 26 april.

Oefenen

Weet je niet zo goed hoe handbal gaat? Of wil je graag nog wat tips om zo het toernooi te kunnen winnen? Je mag altijd een keer mee komen trainen. Dit kan elke dinsdagavond van 18.00 tot 19.00 uur op het Hertogspark in Rijpwetering.

Heb je nog vragen dan kun je een e-mail sturen naar of bellen naar (071) 501 8378.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Deel dit bericht

geen comments

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!