Opgeven voor vrijwilligersfeest van 18 februari 2023

Opgeven voor vrijwilligersfeest van 18 februari 2023

Beste ROAC vrijwilliger,

Het vrijwilligersfeest vindt dit seizoen plaats op zaterdag 18 februari 2023, van 16.00 uur tot 21.00 uur. Het diner wordt mede mogelijk gemaakt door De Vergulde Vos en de Supporters van ROAC. Alle leden van de Supporters van ROAC zijn hierbij ook van harte uitgenodigd. Het is voor de organisatie dus belangrijk om te weten hoeveel personen er komen eten. Hierbij roepen wij iedereen op om aan te geven of komt eten en of je een partner meeneemt. (Kinderen graag inclusief leeftijd opgeven.) Dit kan via een mail naar , bij Grace van Smoorenburg aan de bar of bij Wout van Zeil. Voor jou als vrijwilliger zijn hier uiteraard geen kosten aan verbonden. Opgeven voor het eten kan tot uiterlijk zondag 12 februari. Ook onze sponsoren zijn van harte welkom om hiervoor aan te melden.

In samenwerking met de Supporters van ROAC wordt er ook een dj en/of zanger geregeld om er na het eten nog een feest van te maken!

Wij proberen alle vrijwilligers te bereiken, maar we zullen er ongetwijfeld een paar missen. Schroom dus niet om dit bericht door te sturen.

Namens het bestuur en de activiteitencommissie,
Wout van Zeil

PS: Als je wel komt, maar niet komt eten, dan hoef je jezelf niet op te geven.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!