Medische begeleiding

S.v. ROAC onderhoudt een goede relatie op het gebied van medische begeleiding met de in Roelofarendsveen gevestigde praktijk Fysiotherapie Alkemade.

Werkzaamheden bij s.v. ROAC
Dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur blessurespreekuur, dan is er een therapeut van Fysiotherapie Alkemade aanwezig. De spreekuren op s.v. ROAC zijn bij voorkeur op afspraak. Zonder afspraak wordt u geholpen op volgorde van binnenkomst. Het sportspreekuur is toegankelijk voor alle leden van s.v. ROAC: voetbal, handbal, biljart en gymnastiek.

De afspraak met s.v. ROAC is:

  • Speelsters en spelers van selectieteams kunnen binnen 24 uur (mits noodzakelijk) een afspraak maken. Voor alle overige leden streven wij naar het plannen van een afspraak binnen 48 uur.
  • Direct overleg (met toestemming van de sporter) met de betreffende trainer/coach/hersteltrainer/verzorger.
  • Alle leden van s.v. ROAC hebben de gelegenheid om zo snel mogelijk onder behandeling te komen bij een van deze praktijken. Hiervoor is geen verwijzing van de huisarts nodig.

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met Fysiotherapie Alkemade (071-3313450). Voor vergoeding bij de jeugd (<18) vallen de eerste 9 behandelingen fysiotherapie in de basisverzekering, voor volwassenen (18+) valt fysiotherapie onder de aanvullende verzekering.

www.fysiotherapiealkemade.nl


Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!