Supporters van ROAC

U heeft er ongetwijfeld al over gehoord of gelezen. In dit artikel leest u wat ‘Supporters van ROAC’ precies inhoudt en waarom ook u lid moet worden. In de eerste weken na de oprichting van ‘Supporters van ROAC’ gingen al ruim 100 clubmensen u voor!

De doelstelling van de ‘Supporters van ROAC’ (SvR) is het actief leveren van een bijdrage om de gezelligheid en aantrekkelijkheid binnen ROAC te verhogen. De leden van SvR brengen zelf ideeën aan die dan met elkaar worden uitgevoerd. De ideeën worden gerealiseerd door gebruik te van de eigen financiële middelen die door de leden worden binnen gebracht. SvR is een register van leden wat los staat van de vereniging en is het beste te vergelijken met een ‘club van 100’ binnen andere verenigingen.

Door je als lid van de SvR te registreren, ga je een verplichting aan van minimaal € 50.- per seizoen. Het geld zal worden gebruikt om de aangedragen ideeën uit te kunnen voeren. De leden van SvR  beslissen zelf waar het geld in wordt geïnvesteerd! De ideeën van de SvR worden vervolgens rechtstreeks gerapporteerd aan het bestuur van s.v. ROAC.

Het geld wat opgehaald wordt, is uitsluitend bedoeld voor doeleinden rondom de SvR. Het is niet ter vervanging van het donateurschap, sponsoring door bedrijven of de vrijwilligersbijdrage voor ROAC, het is aanvullend.

Naast het feit dat je nu actief een bijdrage kunt leveren om jouw club nog gezelliger en aantrekkelijker te maken, krijg je als lid ook een naamsvermelding op een bord in de kantine. Je wordt uitgenodigd op de feestavond van de SvR en je krijgt een seizoenkaart voor alle thuiswedstrijden van ons vlaggenschip. Het belastingvoordeel voor giften is natuurlijk ook mooi meegenomen.

Wilt u lid worden of heeft u vragen over de SvR? Aarzel dan niet en stuur een mailtje naar of spreek één van de bestuurs- en commissieleden van de SvR aan! Dit zijn:

Jan Heemskerk (voorzitter)
Jeffrey de Haas
Thijs van Seggelen


Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!