Overdracht maatschappelijk vastgoed.

Vanavond -vrijdag 7 februari 2020- is door KaagenBraassem Nieuws op diverse sociale media een bericht geplaatst over de overname van het maatschappelijk vastgoed door s.v. ROAC.

Het gaat hier om het maatschappelijk vastgoed (MVG) waar wij op het Hertogspark gebruik van maken: twee handbalvelden, een grastrainingsveld, een kunstgrasvoetbalveld, de asfaltpaden, de fietsenstalling en de hekwerken. Voor de vervanging van het MVG zijn wij de komende dertig jaar zelf verantwoordelijk. Het onderhoud van de velden zal evenwel verzorgd blijven worden door de SBGB, de stichting van de gezamenlijke buitensportverenigingen in de Gemeente, die dat onderhoud al jaren lang aanbesteed en laat uitvoeren.

In de afgelopen algemene leden vergadering hebben wij besloten aan welke condities deze overdracht moest voldoen in geval de vereniging daarmee akkoord zou gaan. In de overeenkomst met de Gemeente, die door het bestuur nog niet is ondertekend, zijn die condities geregeld. Echter over twee niet onbelangrijke bijlagen bij de overeenkomst moet nog overeenstemming worden bereikt en zover is het nog niet.

Een voorbarig bericht derhalve en ook inhoudelijk niet geheel juist. Zodra het bestuur en de Gemeente beide de overeenkomst hebben getekend, zullen wij daarover naar buiten treden.

Het bestuur.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!