Per Direct: Trainer/Coach gezocht voor 2e elftal

s.v. ROAC uit Rijpwetering/Oud Ade, is ( per direct ) voor het restant van dit seizoen op zoek naar een (ambitieuze) trainer/coach voor het tweede elftal.

Het tweede elftal komt momenteel uit in de reserve 2e klasse van het district West 2 (zondag).

s.v. ROAC is een omnisport vereniging in een relatief kleine gemeenschap van 2.600 inwoners. De vereniging vervult een belangrijke sociale rol in die gemeenschap. Presteren, ontspannen en sociaal samenzijn kenmerken de vereniging. De eerste twee elftallen zijn hierbij een uithangbord en thuis- en uitwedstrijden zijn vaak aanleiding voor betrokkenen om de gang naar het sportpark te maken. De club leeft! De trainer die wij zoeken beschikt over een diploma UEFA-C en heeft ervaring als trainer (hoeft niet op het gevraagde niveau te zijn). Gelet op de huidige gemiddelde leeftijd van het tweede elftal moet de trainer bereid zijn een elftal op te bouwen dat gedragen wordt door enkele ervaren spelers. Dit elftal zal vooral gaan bestaan uit spelers die voortkomen uit de eigen jeugd. Alhoewel we werken met eenjarige contracten is onze intentie wel om, bij wederzijdse tevredenheid, dit proces de komende jaren samen te doorlopen.

De nieuwe trainer beschikt ook over goede communicatieve vaardigheden. Hij/zij heeft gevoel voor de sociale rol van de vereniging en het feit dat er samenwerking is met andere sporten. De trainer is bereid zich te bewegen binnen de waarden en normen die er bij s.v. ROAC gelden en bewaakt die waarden en normen binnen de selectie.

De trainer is tevens verantwoordelijk voor een goede coördinatie tussen de technische staf, de keeperstrainer, de medische staf, leiders en begeleiders van het eerste- en tweede elftal en van de JO19.

Trainingen worden samen met de hoofdtrainer verzorgd op dinsdag en donderdag. Ook begeleidt de trainer het tweede elftal op de wedstrijddagen en is hij/zij af en toe aanwezig bij wedstrijden van de JO19. Tevens is er de mogelijkheid om als assistent aan te sluiten bij wedstrijden van het eerste elftal om op die manier ook verantwoordelijkheden op te pakken en ervaring op dat niveau op te doen. Kansen om door te ontwikkelen naar de functie van hoofdtrainer zijn er dus volop (binnen of buiten de club). Zo hebben onze laatste twee trainers van het tweede elftal, zonder verdere tussenstop, de overstap gemaakt naar het trainerschap van een eerste elftal.

In de discussie over zaterdag- of zondagvoetbal, opteert s.v. ROAC voor weekendvoetbal.

Belangstellenden kunnen hun sollicitatie met motivatie en cv vóór 5 januari 2023 sturen naar (of voor inlichtingen 06 1252 8564).

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!