Projectgroep Herziening Vrijwilligersbeleid

Het bestuur heeft in de jaarvergadering aangekondigd te willen starten met de herziening van het vrijwilligersbeleid van sv ROAC Met als doel de taken te verdelen over meer schouders zodat álle leden (nog) meer betrokken worden bij de vereniging.

We zijn als vereniging trots op de hoeveelheid vrijwilligers en hun inzet en we zien dat er een kleine groep vrijwilligers héél veel taken doen. Terwijl andere leden niets eens weten wat er allemaal gebeurt binnen de vereniging en best een handje zouden willen helpen.

Vanuit het bestuur is de projectgroep herziening vrijwilligersbeleid opgestart.

Deze projectgroep bestaat uit: Daphne Bouwmeester, Matthijs Klapwijk, Bob Schakenbos, Saskia Wortman en Brigitte Koek.

Olaf Koek zal vanuit een studie opdracht een bijdrage leveren aan dit project.

We zijn gestart met het inzichtelijk maken van alle vrijwilligerstaken. In de tweede week van april hebben we een vragenlijst uitgezet bij de diverse commissies met het verzoek aan te geven welke taken er binnen hun commissie allemaal gedaan worden.

Tijdens de vrijwilligersavond, 23 april, willen wij de resultaten presenteren en bovendien kunnen we die avond aan de vrijwilligers zelf vragen of zij nog aanvullingen hebben.

Nadat alle taken inzichtelijk zijn kunnen we kijken of er een betere verdeling van taken nodig en mogelijk is én hoe we vraag en aanbod bij elkaar kunnen brengen.

Mocht je iets doen voor onze vereniging en je twijfelt of deze taak inzichtelijk is, hierbij het vriendelijk verzoek dat bij één van ons aan te geven zodat ook jouw taak bij ons in beeld is.

Heb je vragen of een fantastisch idee hoe we de betrokkenheid van alle leden bij vrijwilligerstaken binnen onze vereniging kunnen optimaliseren, laat het ons weten.

Zodra we meer informatie hebben, melden we ons opnieuw!

Groet, Projectgroep Herziening Vrijwilligersbeleid.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!