Promotie-uitje ROAC 1 groot succes

ROAC 1 wist een kleine anderhalve week geleden promotie naar de derde klasse veilig te stellen. Dit was uiteraard ook het bestuur niet ontgaan en ter ere van deze promotie werden de spelers en begeleiding van het eerste elftal plus de aanhang uitgenodigd om samen met alle shirtsponsoren een klein feestje te vieren op de koningin Julianaboot van Rederij van der Meer, ook een sponsor.

Doordat op korte termijn een feest georganiseerd moest worden was helaas niet iedereen in de gelegenheid om op dit uitje aanwezig te zijn. Vooral het gemis van aantal trouwe sponsoren was jammer. Desalniettemin was er toch een kleine 100 man aanwezig op de boot.

Het gebak was voorzien met de tekst '3e klasse'

Iedereen werd ontvangen met koffie en gebak op het terras bovenop de boot. Het gebak was speciaal gemaakt voor deze gelegenheid aangezien het gebakje was voorzien met de tekst ‘3e klasse’. Na het gebak werd de tocht richting het Braassemermeer ingezet. Al snel verschenen de eerste pintjes op tafel en niet veel later werden de eerste danspasjes ingezet. Sponsor Rob van der Geest (sport 2000) had nog een presentje meegebracht voor de spelers van ROAC 1. ‘Wie kampioen wordt, verdient een prijs’ aldus Rob. Om de eenheid van het team nog meer te benadrukken was voor iedere speler een paarse polo met het ROAC logo erop geregeld voor aankomend seizoen. Deze wordt voor en na de wedstrijd gedragen door de spelers en dat ziet er natuurlijk ‘chique’ uit.

Het was druk zat op de boot

De sfeer was top, het weer werkte ook prima mee. Er werd genoten van het mooie uitzicht en het afgelopen seizoen werd nog eens uitgebreid besproken. Toen het wat koeler werd werd het eerste dek opgezocht waar de temperatuur wat aangenamer was. Het feest werd hier verder gezet totdat de boot zijn terugweg had gevonden. Na vier uur varen was iedereen het nog lang niet zat. Maar aan alle leuke dingen komt een einde. De heren van ROAC 1 bedanken het bestuur en alle sponsoren voor deze geweldige seizoensafsluiter.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!