Promotie wedstrijden en feestelijke seizoen afsluiting

Maandag 10 juni 2019 (tweede Pinksterdag) spelen de herenteams van zowel ROAC voetbal 1 als 2 nog een wedstrijd voor promotie naar de eerste klasse, respectievelijk reserve eerste klasse. Voor het eerste team geldt dat het een alles beslissende wedstrijd is tegen Groeneweg. Voor het tweede geldt dat als zij hun wedstrijd tegen MSV 71 winnen, zij zondag 16 juni 2019 nog een finale wedstrijd moeten spelen.

Het kan dus maandag nog alle kanten op, zowel voor het eerste als voor het tweede. Toch menen wij als bestuur, ondanks dat wij niet weten hoe dit allemaal gaat aflopen, dat wij kunnen terugkijken op een prachtig sportseizoen voor de hele vereniging. In alle sporten kunnen we terugkijken op mooie wedstrijden, veel plezier en passie en ook op diverse kampioenschappen.

Daarom willen wij maandag 10 juni 2019, na afloop van de promotiewedstrijd van ROAC 1 tegen Groeneweg, in het clubhuis het seizoen met elkaar afsluiten. Samen met de Supporters van ROAC  -die ook bussen beschikbaar stellen om naar de wedstrijd tegen Groeneweg mee te reizen- organiseert het bestuur dit ‘feestje’.

Opgeven voor de bus naar de wedstrijd tegen Groenweg kan tot en met donderdag via .

Wij willen dus iedereen die betrokken is bij onze vereniging: leden, supporters/donateurs, sponsoren, commissieleden van harte uitnodigen om met elkaar het seizoen gezellig af te sluiten. Het clubhuis zal open zijn tot 20.00 uur.

Deze bijeenkomst zal plaatsvinden ongeacht de uitslag van de twee promotie wedstrijden. Promoveert ROAC 1 en wint ROAC 2 zal het wellicht extra feestelijk zijn, maar als bestuur kijken wij nu al terug op een geslaagd seizoen en daar doet het resultaat van deze twee wedstrijden niets aan af.

Tot maandagmiddag, eerst langs de lijn en snel daarna in het clubhuis.

Namens de Supporters van ROAC en het bestuur,

Rick van Seggelen en Rob van der Hoorn.

Deel dit bericht

2 reacties op “Promotie wedstrijden en feestelijke seizoen afsluiting”

  • Sjef Koot schreef:

    Waar is de wedstrijd van 10 juni en hoelaat?

    • IvdH schreef:

      De wedstrijd wordt om 14.00 uur gespeeld bij Voorschoten’97.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!