Record opbrengst voor Grote ClubActie

Topverkopers
We hebben dit jaar weer een fantastisch bedrag opgehaald met het verkopen van Grote Clubloten. Een record zelfs! Jullie hebben met elkaar 2.073 loten verkocht en dat levert een bedrag op van ruim 4.822,10 euro!!

Met het bedrag kunnen we weer leuke activiteiten organiseren, waaronder de jeugdolympiade!!

Voor de jeugdleden die de meeste loten hebben verkocht is er weer een prijs beschikbaar. Vorig jaar was het Lucas vd Voorn die de meeste loten had verkocht. Dit jaar is hij op de tweede plek geëindigd met 171 verkochte loten.  En op de derde plaats hebben we dit jaar Sepp van Seggelen met 76 loten. Deze twee toppers krijgen een cadeaubon voor Rob van der Geest Sport2000.

Beste lotenverkoper
De absolute topverkoper dit jaar is Sven Brugman. Hij verkocht maar liefst 226 Grote Clubactie loten!!! Hiervoor wordt hij beloond met vier kaartjes voor een Nederlands pretpark naar keuze.

Dat heeft de familie Brugman dik verdiend, want naast het record aantal loten van Sven staan ook zijn broertjes in de lijst van jeugdleden die meer dan 20 loten verkocht.

Beste team
Ook is er natuurlijk weer een prijs voor het team dat (gemiddeld per persoon*) de meeste loten heeft verkocht. Zij krijgen na afloop van een wedstrijd of training een taart en wat te drinken in de kantine. Nu wil het geval dat de twee beste verkopers in hetzelfde team zitten. Sven en Lucas zitten allebei in de JO13 en dat betekent dan ook dat dit team de taart heeft gewonnen.

20 loten of meer
En dan hebben we ook nog voor iedereen die 20 loten of meer heeft verkocht een prijsje. Deze kinderen krijgen allemaal een bon waarmee ze in de kantine een broodje en een flesje drinken mogen halen. Die bon kun ze inleveren wanneer ze willen. Maar liefst 43 kinderen hebben 20 loten of meer verkocht!!

Iedereen onwijs bedankt voor de inzet!! Echt geweldig wat jullie dit jaar hebben gepresteerd. En daar komt nog bij dat we dit jaar ook een record aantal dikke brokken hebben verkocht!! En ook daar willen we alle kinderen en ouders die hebben geholpen nogmaals hartelijk voor bedanken!

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!