ROAC E3 Kampioen

Roac E3 –  Leidschenveen E7
Kampioenswedstrijd op 10 mei 2014

Eindelijk is het zover. De kampioenswedstrijd van onze E3. Laatste wedstrijd, 3 punten voor en de spanning is ondraaglijk. Het weer valt ook niet mee, maar wat een opkomst van onze trouwe supporters die ook nog eens extra supporters hebben geregeld, kortom half ROAC langs de lijn. Wat hebben we toch een geweldige vereniging. Ook Johan Hassing van onze shirtsponsor Flower Direct is erbij.

E3 kampioen | seizoen 2013-2014

De eerste minuten van deze wedstrijd van het jaar laten gelijk zien waarom wij bovenaan staan. ROAC valt aan en dwingt de tegenstander tot verdedigen. Een doelpunt hangt in de lucht en na 10 minuten ligt de bal in het netje: 1-0 door Max op aangeven van Bram. De honger naar doelpunten is nog niet gestild dus 5 minuten later door Bram 2-0 na goed druk zetten op de tegenstander. Wat een wedstrijd en wat een sfeer langs en op het veld. Toeters, vlaggen en vooral juichende supporters die onze mannen aansporen de druk nog meer op te voeren op de goal. En dat wordt beloond 3-0 door Max.

Rust. In de kleedkamer wordt al een klein feestje gevierd en is het moeilijk om de mannen nog even op scherp te houden voor de 2e helft. Maar Topcoach Erwin pept de mannen nog een keer op en daar gaan we weer.

Een storm van aanvallen op het doel van de tegenstander volgt. Ons middenveld van Lars, Bart, Luuk en Quintijn bedienen de spitsen Bram en Max, terwijl onze verdedigers Johan, Joep en keeper Sami de deur op slot houden voor de counter.

4-0 en weer is het Bram die scoort. De stemming stijgt maar de strijd is nog niet gestreden, want wij staan nog te juichen terwijl Leidschenveen snel de 4-1 en de 4-2 maken. Het zal toch niet gebeuren. Gelukkig worden we weer wakker en maakt Bram het laatste doelpunt met een wonderschone lob over de keeper heen.

Einde wedstrijd 5-2.

ROAC E3 is kampioen. Bloemen, champagne, taart en een broodje in de kantine en in de middag nog naar Macdonalds.

Een seizoen om nooit meer te vergeten.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!