ROAC treft Nieuwkoop

Voorbeschouwing S.v. Nieuwkoop 1 – S.v. ROAC 1

Na een – voor ROAC helaas – voetballoze zondag mogen de mannen zondag aantreden in Nieuwkoop. De mannen van trainer Loek Hendriks treffen hier de plaatselijke S.v. van trainer Rob Zomer.

Door het niet opkomen dagen van de leidsman voor de wedstrijd tegen Blauw-Zwart heeft ROAC nog altijd de volle buit te pakken met 3 punten uit 1 wedstrijd. ROAC zal er alles aan gelegen zijn deze 3 punten te verdubbelen om zo bovenin te blijven meedraaien maar ook kijkend naar het lastige programma met  Lisse thuis en Voorschoten’97 uit.

Nieuwkoop wist zondag in extremis te winnen bij Scheveningen. Na een 1-0 voorsprong kwam het counterende Scheveningen op 1-1. Spits Twan Bakker wist in de slotfase echter de 1-2 te maken. Hierdoor heeft Nieuwkoop nu 6 punten uit 2 wedstrijden want in de eerste thuiswedstrijd wist Nieuwkoop Vredenburch met 1-0 te verslaan.

Nieuwkoop en ROAC zijn geen onbekende voor elkaar. Vorig seizoen in de toen nog 4de klasse troffen beide teams elkaar ook al. In Nieuwkoop verloor ROAC na een goed eerste kwartier vrij kansloos met 2-0. Deze nederlaag werd na de winterstop op ‘de Rip’ echter goed gemaakt met een klinkende 6-1 overwinning. Nieuwkoop eindigde vorig seizoen één plekje boven ROAC op de 2de plek en wist zo directe promotie af te dwingen. Mede door deze promotie wist Nieuwkoop afgelopen zomer een aantal spelers ‘aan te trekken’ die de mannen van trainer Rob Zomers naar een hoger niveau moeten brengen.

Mede door de ‘rustdag’ van afgelopen zondag hebben meerdere eerste elftal spelers kunnen bijkomen van kleine pijntjes. Loek Hendriks kan dus putten uit een voltallige selectie om de strijd aan te gaan op het korte kunstgras van Nieuwkoop.

Zowel Nieuwkoop als ROAC zijn allebei voetballende teams en zeker op kunstgras moet dit het spel ten goede komen. Waar Nieuwkoop al beschikt over 6 punten hoopt ROAC dit ook te hebben na komende zondag. 

19-09-2010, 14.00 uur op sportpark  de Dulen te Nieuwkoop : S.v. Nieuwkoop 1 – S.v. ROAC 1

Overige wedstrijden 4de klasse A op 19-09-2010:
Blauw-Zwart – BMT
Foreholte – SJZ
Kickers’69 – DOSR
FC Lisse – Vredenburch
Alphen – ASC
Voorschoten’97 – Scheveningen

Deel dit bericht

0 reacties op “ROAC treft Nieuwkoop”

  • Nieuwkoop schreef:

    Overige wedstrijden 4de klasse A moet natuurlijk zijn 3de klasse.. Je moet jezelf op voorhand niets tekort doen natuurlijk ;-)!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!