ROAC verliest met ruime cijfers

Ook de tweede bekerwedstrijd werd verloren door ROAC. Forum Sport uit Leidschendam was een klasse beter en dat kwam ook in de score tot uiting: 7-0.

De 7-0 was wel enigszins geflatteerd te noemen, aangezien zeker de eerste helft ROAC voetballende niet onder voor de zaterdag 2e klasser. Desalniettemin stond het bij rust wel al 3-0 voor de thuisploeg. Drie keer scoren uit drie kansen, zo efficiënt was Forum Sport. De eerste goal kwam door een gelukje tot stand aangezien Dick Heemskerk verkeerd uitkwam met zijn passen en volledig over de bal maaide. Daardoor kon de rechtsbuiten de bal vrij voorgeven, de spits schoot van dichtbij raak. De 2-0 was een misverstand tussen de keeper en een verdediger van ROAC waardoor de spits er met de bal vandoor ging en makkelijk binnenschoot. De 3-0 was een rake kopbal uit een corner. Ondanks dat ROAC redelijk meevoetbalde, wisten de paarsen geen echte kansen te creëren.

In de tweede helft was Forum Sport de enige ploeg die dienst uitmaakte. De 4-0 viel snel na een te korte terugspeelbal. De laatste drie doelpunten waren vloeiende aanvallen, waaruit bleek dat Forum Sport over een prima team beschikt. ROAC kreeg nog twee goede kansen om de eer te redden, maar deze werden niet benut.

De derde wedstrijd zal zondag tegen RKAVV 2 zijn. Ook een pittige tegenstander. ROAC zal dan proberen toch nog een goed bekerresultaat neer te zetten voordat de competitie begint.

Opstelling: Bob Brugman; Perry van der Geest (46. Chiel Hillebrand); Arjen van Leeuwen; Freek Heemskerk; Jacco den Hollander (62. Stefan van Zeil); Jeffrey de Haas; Mitchel Boere; Thijs van Seggelen; Dick Heemskerk; Wesley Bakker (46. Pascal de Jong); Loek de Blauw.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!