S.v. ROAC 1 bekert verder ondanks pak slaag

Ondanks een ruime 4-1-nederlaag bij zaterdagtweedeklasser Deltasport, die ook zomaar hoger had kunnen uitvallen, heeft ROAC zich voor het vierde jaar op rij geplaatst voor de knock-outfase van de districtbeker.

Omdat de twee overgebleven concurrenten Van Nispen en DONK in de middag al tegen elkaar hadden gespeeld, wisten de Rippers dat ze het wel erg bont moesten maken om niet door te mogen bekeren. ROAC zou met 4 doelpunten verschil mogen verliezen bij het reeds uitgeschakelde Deltasport. Wat ook niet mee hielp was het gemis van sterkhouders Dammes van der Poel en Mitchel Boere. Het bleken de ingredienten voor een complete off-day van het team.

ROAC startte nog goed aan het duel, want na 5 minuten mocht Djimmy Wagter een toegekende penalty inschieten: 0-1. Maar daarna is ROAC eigenlijk geen moment meer in de wedstrijd geweest. Overal op het veld kreeg Deltasport de ruimte om te voetballen en dat hebben de gastheren perfect benut. Na een 2-1-ruststand zou Deltasport in de tweede helft nog 2 keer scoren en de 4-1-eindstand bepalen.

Op goalie Casper van der Geest en de invallers Jay Koek en Thijs van Seggelen na kwam geen speler in aanmerking voor een voldoende. Laat het maar de slechte generale repetitie zijn geweest, want volgende week zal ROAC voor de competitie tegen Legmeervogels uit een ander vaatje moeten tappen.

Opstelling ROAC: Casper van der Geest; Ricardo Bakker (83. Bart Hogenboom), Loek van As, Freek Heemskerk (62. Jay Koek), Jacco den Hollander, Floris Hupkes, Wessel van der Poel (62. Thijs van Seggelen), Jeffrey de Haas, Sam van der Geest; Djimmy Wagter, Yoek Bentvelzen.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!