S.v. ROAC 1 en Legmeervogels delen

In een vrij bloedeloos duel zijn ROAC en Legmeervogels allebei niet tot scoren gekomen. Logischerwijs eindigde het duel daardoor in 0-0.

Voor Gidon Reinders Folmer was het weer even schuiven geblazen met zijn verdediging, nadat linksback Floris Hupkes zich afgelopen donderdag blesseerde op de training. Wel kon hij weer rekenen op de diensten van rechtsback Jim van der Meer, waardoor het probleem werd opgelost door Jay Koek van de rechterflank naar de linkerflank over te hevelen.

In de eerste helft bleek dat prima te werken. ROAC had het meeste balbezit en werd sporadisch ook gevaarlijk. Vooral Bart Hogenboom bleek bij vlagen een plaag voor de verdediging, maar was in de afronding niet scherp genoeg weg. ROAC kwam goed weg toen een middenvelder van de bezoekers vrij voor Dammes van der Poel kwam te staan, maar ook zijn afwerking was niet scherp genoeg.

In de tweede helft nam Legmeervogels het initiatief over, ondanks dat de bezoekers grote kansen wisten af te dwingen. Een voorzet vanuit een vrije trap werd door iedereen gemist en belandde voor ROAC maar net aan de goede kant van de paal. Ook probeerde de bezoekers het vanuit de tweede lijn, maar zonder succes. Voor ROAC werd Hogenboom weer gevaarlijk met een indentieke actie zoals hij ook in de eerste helft liet zien. Ook de ingevallen Djimmy Wagter was gevaarlijk op de counter, maar zijn schot vloog voorlangs.

Het mocht allemaal niet baten, want er zou niet gescoord worden in een slordig duel waarin veel arbeid werd geleverd, maar weinig goed voetbal op de mat werd gelegd. Referee Koene was de beste man van het veld door een uitstekende partij te fluiten.

Komende week gaat ROAC opnieuw proberen de eerste driepunter van het seizoen te pakken en wel bij Fortuna Wormerveer.

Opstelling ROAC: Dammes van der Poel; Jim van der Meer, Mitchel Boere, Freek Heemskerk, Loek van As, Jay Koek; Kevin de Jong (85. Jay Helvesteijn), Thijs van Seggelen (65. Wessel van der Poel), Jeffrey de Haas; Sam van der Geest, Bart Hogenboom (75. Djimmy Wagter).

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!