S.v. ROAC 1 lijkt klaar voor de competitie

Na vijf weken winterstop zal de competitie komende zondag weer aanvangen. Spartaan ’20 komt op bezoek op het Hertogspark.

Als voorbereiding op de tweede seizoenshelft speelde ROAC twee oefenwedstrijden. Op zondag 12 januari was zondagderdeklasser Stompwijk ’92 te gast in Rijpwetering. ROAC trad op in een formatie wat een mix was van jongens uit het eerste en uit het tweede. Desalniettemin bleek ROAC een maatje te groot. Er werd met 4-1 gewonnen door doelpunten van Martijn van Trigt, Cedric den Dekker, Marnick Ouwehand en Joep Straathof.

Een week later, op zaterdag 18 januari, kwam buurman RCL op bezoek. RCL speelt op zaterdag in de tweede klasse. Hoewel het duel in 0-0 eindigde, kon ROAC op een prima wedstrijd terugkijken. Het hielp ook niet mee dat drie doelpunten van ROAC zouden worden afgekeurd. Uiteindelijk zou ROAC overigens wel een vieze nasmaak overhouden aan het oefenduel. Kevin de Jong heeft naar alle waarschijnlijkheid zijn kruisband afgescheurd bij een onschuldig duel.

Na afloop zou het winterse ‘uitje’ plaatsvinden voor de selectie, eindigend in vijf warme hottubs op het terras van de kantine. Namens de selectie danken bij de lokale brandweer voor het leveren van het water, De Vergulde Vos voor de uitstekende catering en Grace voor de medewerking vanuit de club!

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!