S.v. ROAC 1 opent met een doelpuntloos gelijkspel

ROAC is het seizoen met een 0-0-gelijkspel gestart bij Hooglanderveen. Gezien het wedstrijdbeeld, vooral in de eerste helft, was dit voor ROAC ook wel een prima resultaat.

De verste uitwedstrijd van het seizoen werd dus afgesloten met een puntje. Een puntje waar de Rippers mee konden leven. maar vooral het feit dat het in de tweede helft veel beter stond dan in de eerste zorgde toch wel weer voor perspectief.

In de eerste helft had ROAC weinig te vertellen. Alleen Bart Hogenboom deed aanvallend van zich horen toen hij kort wegdraaide maar vlak voordat hij de trekker wilde overhalen werd hem de bal ontnomen met een fantastische sliding van een opponent. De thuisploeg daarentegen had veel balbezit en creerde een drietal grote mogelijkheden. De eerste, al na een halve minuut, werd door Dammes van der Poel onschadelijk gemaakt en de twee andere pogingen gingen naast. Ook schoot Hooglanderveen nog een vrije trap vanaf een meter of 35 op de lat.

In de tweede helft stond het beter bij ROAC, waardoor men veel meer rust in het spel had en ook aan aanvallen toekwam. De eindpass was in de tweede helft echter nog steeds niet goed genoeg, waardoor ROAC niet verder kwam dan wat pogingen uit de tweede lijn. Maar ook Hooglanderveen zou minder creeren dan in de eerste helft, dus gescoord werd er niet.

Komende zondag wacht Sporting Martinus uit Amstelveen. Deze voor ROAC onbekende club sleepte een puntje uit het vuur tegen Altior, terwijl het na twintig minuten al met een man minder moest spelen. Het zal dus een zware dobber worden voor ROAC.

Opstelling ROAC: Dammes van der Poel; Djordy Strijk (46. Matty van Benten), Freek Heemskerk, Mitchel Boere, Thomas van Veen; Wessel van der Poel, Jay Koek, Bart Hogenboom; Djimmy Wagter (71. Sven Hoogenboom), Jay Helvensteijn (71. Koen van Klink); Thijs van Seggelen.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!