S.v ROAC 1 start bekertoernooi met gelijkspel

ROAC heeft de eerste poulewedstrijd van de districtbeker gelijkgespeeld tegen buurman RCL. In Leiderdorp werd het 0-0.

Dat ROAC het doel schoon wist te houden lag voornamelijk aan het uitstekende keeperswerk van Dammes van der Poel, die zowel in de eerste als tweede helft meerdere 100%-kansen onschadelijk wist te maken.

Het gelijke spel was voor ROAC het maximaal haalbare, want aanvallend wist ROAC er slechts sporadisch uit te komen. Maar de mogelijkheden die daaruit voortkwamen stonden niet in verhouding met de kansen die de thuisploeg wist te creëren. Maar zoals eerder vermeld toonde Van der Poel andermaal zijn klasse.

En zo boekte ROAC een resultaat tegen de ploeg waartegen het de drie keer hiervoor verloor in bekerverband. Een niet helemaal verdiend resultaat weliswaar, maar gezien de vele afwezigen (o.a. Mitchel Boere, Sam van der Geest, Kevin de Jong, Wessel van der Poel, Loek van As, Jay Helvensteijn) zeker iets om weer verder op te borduren met deze jonge, gretige groep.

Opstelling ROAC: Dammes van der Poel; Jim van der Meer (46. Rick van der Geest), Freek Heemskerk, Cedric den Dekker, Djordy Strijk (70. Rens van der Poel); Matty van Benten (46. Cas Hoogenboom), Jay Koek, Bart Hogenboom; Koen van Klink (72. Rutger van der Geest), Djimmy Wagter, Thijs van Seggelen.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!