S.v. ROAC 1 start seizoen met simpele overwinning

Na een half jaar zonder voetbal het vlaggenschip eindelijk weer eens de wei in. In het kader van de Kaag en Braassem Cup werd er bij zaterdagvierdeklasser Woubrugge met 0-5 gewonnen.

En daarmee startte Gidon Reinders Folmer met een overwinning bij zijn nieuwe club. Voor wat het allemaal waard is natuurlijk. Woubrugge was geen enkel moment in staat om het ROAC lastig te maken, daarvoor was het niveauverschil veel te groot. Voor Reinders Folmer echter wel een prima mogelijkheid om veel van zijn spelers aan het werk te zien, in totaal zouden dat er 20 zijn. Daarnaast kon hij wat nieuwe dingen uitproberen.

Het duurde relatief lang voordat ROAC op voorspong kwam, nadat enkele riante kansen om zeep waren geholpen. Djimmy Wagter kopte een fijne voorzet van Thijs van Seggelen binnen. Vlak voor rust zette Yoek Bentvelzen de 0-2 op het scorebord door een rebound binnen te tikken.

In de tweede helft schoot Marnick Ouwehand met een droge schuiver raak: 0-3. Binnen het uur viel ook de 0-4, toen Freek Heemskerk een voorzet van Van Seggelen binnenkopte. De eindstand werd bepaald door wederom Ouwehand na een prima actie van Joep Straathof.

Omdat WVC eerder al met 7-1 won van Woubrugge, moet ROAC van WVC winnen om in de finale te komen. Dat lukte ROAC nog nooit. Komende dinsdag komt WVC naar Rijpwetering voor dit duel.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!