S.v. ROAC 1 treft Meerburg in de nacompetitie

Vandaag maandag 24 mei is bekend geworden dat Meerburg uit Zoeterwoude-Rijndijk de tegenstander wordt van ROAC in de nacompetitie. Meerburg eindigt in 4A namelijk als de nummer drie waardoor zij de derde periode krijgen. Omdat in 4A 13 ploegen zitten waren er twee periodes van elk 12 wedstrijden. De derde periode zou gaan naar de hoogstgeplaatste ploeg die nog geen periode had gewonnen, en dat is dus Meerburg.

Meerburg kon vandaag geen vuist maken tegen kampioen Concordia en verloor met 0-2. Wippolder had nog over Meerburg heen kunnen komen, maar omdat zij ook verloren (2-1 van Taurus), bleef Meerburg de nummer drie. Sep zal nu tegen MMO gaan strijden om een finaleplaats, Stompwijk’92 moet ten koste van Wippolder proberen een ronde verder te komen. Door deze aparte opzet van de periodetitels in 4A treft ROAC nu op papier de sterkste tegenstander, waar het normaal gesproken de minst sterke tegenstander zou moeten krijgen.

ROAC start zondag 30 mei met de uitwedstrijd. Op woensdag 2 juni speelt ROAC de thuiswedstrijd. Als ROAC er in slaagt om Meerburg te verslaan, zal ROAC op zondag 6 juni op neutraal terrein gaan spelen om een promotieplaats. Dat zal dan gaan gebeuren tegen de winnaar van de wedstrijd Stompwijk’92 tegen Wippolder. De winnaar van MMO en Sep speelt tegen Kickers’69 om de tweede promotieplaats.

Deel dit bericht

0 reacties op “S.v. ROAC 1 treft Meerburg in de nacompetitie”

  • webmaster schreef:

    Volgens de site voetbal.nl is het SEP-ROAC Meerburg-MMO en Stompwijk-Wippolder.
    Hoe komen jullie aan deze gegevens?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!