S.v. ROAC bezoekt de Eredivisie wedstrijd Excelsior – FC Twente

We gaan met 82 ROAC’ers, jong en iets ouder, zondag 12 februari naar Rotterdam. Er zijn nog 6 plaatsen beschikbaar, want er kunnen 88 ROAC’ers in de bus. Opgeven kan nog zolang de voorraad strekt door te mailen naar .

Om 10:45 uur kunnen jullie je kaarten betalen en afhalen in de kantine van s.v. ROAC. Je mag ook iets eerder komen want Grace heeft vast een lekker bakkie koffie (of iets anders) klaar staan. Om 11:00 uur lopen we naar de bus zodat we om 11:15 richting Rotterdam kunnen vertrekken. Dat is vroeg genoeg want om 12:30 fluit de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd. Rond 14:18 uur fluit de beste man voor de laatste keer, na een hopelijk leuke en spannende wedstrijd.

Maar dan gaan wij nog niet naar huis, want om 14:30 mogen de ROAC’ers hun skills vertonen in het stadion van Excelsior. Excelsior zorgt voor de ballen dus als je zorgt dat je schoenen aan hebt waar je mee kunt voetballen dan moet het goed komen.

Rond 15:00 uur gaan wij weer terug naar Rijpwetering waar voor de liefhebbers nog kan worden nagepraat over de wedstrijd in de kantine.

Vriendelijke groet,
de activiteitencommissie

Deel dit bericht

Eén reactie op “S.v. ROAC bezoekt de Eredivisie wedstrijd Excelsior – FC Twente”

  • Sjors Straathof schreef:

    Geachte activiteitencommissie, hierbij wil ik aangeven dat er 1 zoon van me niet mee kan zondag!!
    Misschien kan zijn plaats nog ingevuld worden door iemand anders!!
    Tot zondag,

    Sjors

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!