S.v. ROAC E4 weet weer wat winnen is

Woubrugge E6-ROAC E4

Vandaag een wedstrijd tegen de nummer laatst, Woubrugge.
Een mooie gelegenheid om weer wat zelfvertrouwen te krijgen na twee nederlagen en een gelijkspel!
De wedstrijd gaat ondanks het gure, natte, koude, onmenselijke, winderige weer door. Dan zal het wel op kunstgras zijn… Bijna goed. Tot ieders verbazing werd de wedstrijd gespeeld op het oude vertrouwde echte gras. En dat gebeurd tegenwoordig niet meer zo vaak!

Voor de wedstrijd de jongens er op gewezen dat we maximale inzet moeten geven en passen naar elkaar.
‘Komt voor elkaar!’ hoor je de jongens allemaal zeggen.
Totdat de wedstrijd begint. Op een enkele uitzondering na had blijkbaar iedereen last van het weer en was de tegenstander meer gewend aan de barre omstandigheden. Al gauw kwamen we met 1-0 achter door wat slordigheden achterin. Gelukkig pakten de jongens de draad wel weer op en wist Mels knap de gelijkmaker er in te schieten. Waarna het spel weer verslapte en de tegenstander met een afstandschot wel heel makkelijk de
2-1 maakte. Vervolgens was het weer Mels die met een knap schot de 2-2 tegen de touwen knalde. Pas vanaf dat moment leek het team wakker te worden en werden er mooie combinaties gemaakt. De passes kwamen aan en zelfs de een-tweetjes werden uitgevoerd. Het is dat de keeper van Woubrugge er nog een paar uithield. Toch waren zowel Mels als Stijn nog een keer succesvol na mooie aanvallen en was de ruststand 2-4.

De tweede helft was het eindelijk droog.
Blijkbaar zat men in het begin nog aan de limo te denken want binnen drie minuten stond het na wat slordigheden achterin ineens 3-4.
En vanaf dat moment werd het voetbal getoond waar de ouders voor langs de lijn gaan staan (zelfs met slecht weer!). Mooie aanvallen, inzet, passes, etc…
Woubrugge kwam niet meer aan voetballen toe en stond constant onder druk. Het was Stijn die met twee doelpunten de stand op 3-6 wist te brengen. Het slotakkoord was voor Danilo die na knap doorzetten de 3-7 wist te scoren en zo zijn eerste doelpunt van het seizoen wist te maken!
En de publiekswissel was voor……. Jan Volwater!
Helaas kon hij zijn goede wedstrijd niet bekronen met een doelpunt, maar het was zijn beste wedstrijd dit seizoen!

Deel dit bericht

geen comments

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!