S.v. ROAC en DoCoS spelen gelijk

Het zijn drukke tijden wat betreft wedstrijden voor ROAC. Na de Kaag en Braassem Cup en de start van de districtbeker werd er gisteravond ook afgetrapt in het kader van de LAV-cup tegen zaterdagtweedeklasser DoCoS.

Gidon Folmer Reinders had weer een grote groep jongens meegenomen om de ‘oudjes’ wat te kunnen sparen en jonge talenten aan het werk te zetten. In de eerste helft had ROAC aan het begin het overwicht en na een minuut of 20 minuten kon Jay Helvensteijn de score openen toen hij voor het vijandelijke doel koeltjes binnenschoof. In het slot zou DoCoS wat meer gaan drukken, maar veel gevaar leverde dat niet op.

In de tweede helft bleef DoCoS drukken en dat leidde tot veel balbezit, maar niet tot kansen. ROAC kreeg de ruimte om te counteren, maar wegens buitenspel ging er een streep door het doelpunt van de ingevallen Thijs van Seggelen en een schot op de paal van de eveneens ingevallen Joep Straathof.

Vlak voor tijd werd DoCoS alsnog beloond voor de aanhoudende druk, maar daar was wel een mispeer van een Ripse verdediger voor nodig. De Leidse spits die achter hem stond profiteerde dankbaar en prikte de 1-1 achter Olaf Koek. Dat bleek ook de eindstand.

Komende zaterdag om 15:30u speelt ROAC weer voor de districtbeker. Binnenmaas is dan te gast op het Hertgospark.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!