S.v. ROAC Handbal TOTO zaalseizoen 2010-2011

ROAC Handbal TOTO Zaalseizoen 2010-2011

Het tweede weekend van oktober begint dames 1 in de zaal. Zaterdagavond 16 oktober spelen ze hun eerste thuiswedstrijd. De overige teams starten in het weekend van 23/24 oktober.

Om de betrokkenheid bij het verloop van de handbalcompetitie te stimuleren, organiseren we de ROAC Handbal Toto. Het principe is dat een Toto formulier wordt ingevuld van de uit en thuis wedstrijden van dames 1. Hierop kan winst, verlies of gelijkspel worden aangekruist.

Met iedere goed ingevulde wedstrijd wordt 10 punten verdiend. Daarnaast worden nog een aantal vragen over het wedstrijd/competitieverloop gesteld, waarmee punten te verdienen zijn.

De inleg bedraagt € 5,- per formulier. Elke deelnemer mag zoveel formulieren inleveren als hij/zij zelf wil. Hoe meer deelnemers, des te hoger de prijzen.

De helft van de inzet wordt verdeeld in drie geldprijzen. De winnaar krijgt 25% van de inzet, nummer 2 krijgt 15% en nummer 3 10%. De andere helft van het bedrag wordt gebruikt voor de aanschaf van trainingsmateriaal.

Om de sterkte van de tegenstanders beter in te kunnen schatten, wordt het resultaat van de eerste twee competitierondes afgewacht. De eerste 20 punten krijgt iedereen daarom alvast kado, zodat niemand op nul punten eindigt.

Aan het einde van het zaalseizoen zullen we zien wie het competitieverloop het best heeft in geschat. Behalve de eer, is er dus ook een leuke prijs voor de winnaar.

Het formulier is aan te vragen via  of te downloaden via onderstaande link.  Meedoen kan tot uiterlijk 23 oktober a.s.

Zodra de eerste wedstrijden zijn gespeeld, zullen de uitslagen op de site worden geplaatst.

TOTO-formulier

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!