S.v. ROAC rouwt om het verlies van Erik en Truike

De club is in diepe rouw na het omkomen van spelend lid Erik van der Poel en Truike Heemskerk, verzorgster van ROAC 1.

Gisternacht is bevestigd dat zij beiden in het gecrashte vliegtuig in Oekraïne zaten. We gaan jullie enorm missen en wensen alle nabestaanden alle sterkte toe.

19 reacties op “S.v. ROAC rouwt om het verlies van Erik en Truike”

• Robert Witteman schreef:

Ik hoorde gisteren het tragische nieuws van het overlijden van Erik en Truike.

Alle nabestaanden heel veel sterkte toegewenst…

Robert Witteman (voormalig spelend lid)

• Simon Taal schreef:

Wat een verschrikkelijk nieuws, niet te bevatten ! Familieleden, vrienden en bekenden, sterkte met het dragen van dit enorme verlies!

Simon Taal (scheidsrechter)

• Miranda schreef:

In de bloei van hun leven…ze hadden mooie herinneringen moeten maken samen van hun vakantie. Diep triest. Sterkte toegewenst voor al hun dierbaren. Woorden van troost, maar eigenlijk zijn hier geen woorden voor. Dat zij samen mogen rusten in vrede.

• Ron Schouwstra schreef:

Zo bizar! Heb er geen woorden voor.
    Wens de nabestaanden en de ROAC familie heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Ron Schouwstra
    Verzorger Concordia Delft

• Betty Akerboom schreef:

Truike, wat een aparte naam zei ik nog na de laatste fysio behandeling. Daardoor zag ik gelijk dat het om jou ging. Wat een groot verlies, ik kan het nog niet geloven….

Ik wens jouw familie en vrienden heel veel sterkte met het verlies van zo’n mooi mens.

• ellen verhaar schreef:

Heel veel sterkte bij het dragen van dit grote verlies!

• Leo schreef:

Zo oneerlijk, zo onverwacht. Waarom deze 2 mooie mensen, dit vliegtuig? Er zijn genoeg hufters die het verdienen. Familie, vrienden en alle nabestaanden sterkte met dit verlies.

Leo van der Meer

• aart jan van boksel schreef:

heel veel sterkte met dit grote verlies.

trainer sv dso aart jan van boksel

• Namens vv SEP wens ik de familie en vrienden heel veel sterkte met dit grote verlies.

Peter Noordhuizen bestuurslid en leider SEP1

• Marcel van der Pluijm schreef:

………….ongelofelijk !!! Diep geschokt, mijn oprechte medeleven gaan ook uit naar de ouders en familie van Erik & Truike heel veel liefde en sterkte toe gewenst .

• Leo van der Geest schreef:

In het Leids Dagblad van afgelopen zaterdag las ik het vreselijke nieuws dat ROAC maar eigenlijk de hele gemeenschap in Oud-Ade en Rijpwetering heeft getroffen.
    De namen van der Poel en Heemskerk zijn onlosmakelijk verbonden aan ROAC en het verlies is natuurlijk bijzonder hard aangekomen. Ik wens de naasten van Erik en Truike heel sterkte dit verlies te dragen en wens ROAC heel veel sterkte in de komende periode maar ik weet dat, gelet op de grote mentale weerbaarheid binnen ROAC dat dit zeker zal lukken..

Leo van der Geest
    oud voorzitter
    v.v. SJZ Zoeterwoude

• Fleur schreef:

Ik wens de nabestaande veel sterkte doe leef allemaal met jullie mee vind het verschrikkelijk wat er is gebeurt
    Vriendelijke groet Fleur van heezik

• Merel Vesseur-van Leeuwen schreef:

Heel veel sterkte voor alle betrokkenen met dit verlies.
    Sterkte voor de komende periode.
    Merel Vesseur-van Leeuwen (oud-lid afdeling handbal sv ROAC, destijds nog HV OASE)

• Arnold schreef:

Woorden schieten te kort bij dit onmenselijke verlies.
    Sterkte voor familie, vrienden en bekenden!

Arnold
    (klasgenoot pabo HS Leiden)

• Reinoud Häcker schreef:

Heel veel sterkte aan de nabestaande, vrienden en iedereen die ze kenden!

• Lia schreef:

Heel veel sterkte met dit enorme verlies. Wat een verdriet.
    Lia

• elly en fabian schreef:

we zijn heel erg geschrokken dat we hoorde dat Truike ook met haar vriend in het vliegtuig zaten heel erg veel sterkte voor alle nabestaande en natuurlijk ook hun hond

heeeeeel veel liefs en kracht

• Paul schreef:

Familie, vrienden, vriendinnen, en andere nabestaanden, Sv Roac, heel veel sterkte
    voor nu en komende tijd om dit verlies te dragen

• Janneke van Amsterdam schreef:

Vanuit het diepste van mijn hart, wens ik alle nabestaanden oneindig veel sterkte, troost, kracht, wijsheid en moed toe met het tragische en onbegrijpelijke verlies van dit mooie, jonge stel.

Vanuit intens medeleven condoleer ik jullie.

Janneke