S.v. ROAC start de Kaag en Braassem Cup met een nederlaag

na bijna een jaar zonder wedstrijden mocht ROAC gistermiddag weer eens de wei in. Bij de nieuwe fusieclub EMM ’21 werd er gister gespeeld in het kader van de Kaag en Braassem Cup. De thuisploeg won nipt: 1-0.

ROAC trad aan met een grote groep, waardoor beide helften met een verschillend team kon worden gespeeld. Ideaal om iedereen weer wat speelminuten te laten maken na zo’n lange tijd zonder wedstrijden.

De eerste helft was voor EMM ’21, alleen wisten de gastheren de grote kansen niet om te zetten in doelpunten. In de tweede helft nam ROAC het roer qua veldspel over, maar leverde dat geen grote kansen op. EMM ’21-goalie Mike van der Poel moest wel handelend optreden bij pogingen van Bart Hogenboom en Sam van der Geest, maar hield zijn doel schoon. Dat lukte ROAC-goalie Dammes van der Poel uiteindelijk niet. Job Hoogervorst maakte vlak voor tijd het enige doelpunt van de wedstrijd.

De nederlaag was jammer, maar niemand zal er wakker van liggen. De grootste winst was dat er uberhaubt weer gevoetbald mocht worden en dat iedereen minuten heeft kunnen maken. Omdat Woubrugge en Kickers ’69 een dag eerder gelijk speelden, heeft ROAC aan twee overwinningen genoeg om hoogstwaarschijnlijk een herkansing tegen EMM ’21 af te dwingen op de finaledag.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!