S.v. ROAC doet goede zaken in de nacompetitie

Vandaag zondag 30 mei deed ROAC heel goede zaken door in Delft met 0-4 te winnen van SEP. En daarmee kent ROAC een ongekende luxe voor de returnwedstrijd a.s. woensdag 2 juni. Het moet wel heel raar lopen wil ROAC zich niet plaatsten voor de finale tegen Kickers’69.

ROAC begon de wedstrijd fel. In de eerste minuut was het Mitchel Boere die ROAC al op 0-1 had kunnen zetten, maar zijn schot raakte ongelukkig een been van de tegenstander. Desalniettemin bleef ROAC drukken en dat wierp zijn vruchten af. Na een aantal halve kansen, was het Pascal de Jong die zijn ploeg op een verdiende 0-1 bracht. Na een prachtige aanval was het Thijs van Seggelen die met een perfecte pass Pascal de Jong op zijn hoofd wist te bedienen. Pascal kopte diagonaal binnen, en de keeper van SEP wist hier geen antwoord op. Het was een terechte 0-1. SEP wist alleen gevaarlijk te zijn door lange ballen. De lange spits was ook dichtbij de 1-1, maar keeper Bob Brugman keerde zijn kopbal prima. Na de 0-1 gebeurde er weinig en werd er gerust met een 0-1 tussenstand.

Pascal de Jong kopt de 0-1 binnen.

Na de rust begon ROAC furieus. In de 51e minuut was het Joost van de Bosch die na een snelle combinatie met Thijs heel koel bleef: 0-2. De SEP verdediging protesteerden nog wel voor buitenspel, maar het mocht niet baten. Nog geen drie minuten later gooide spits Loek de Blauw de wedstrijd op slot. De altijd hard werkende spits wist een voorzet van Jeffrey de Haas te waarderen en schoot prachtig de 0-3 binnen in de verre hoek. ROAC werd onder druk gezet door lange ballen, maar op een enkele bal op de paal na kon SEP niet voor gevaar zorgen. ROAC kon dat  wel. In de 83e minuut was het Joost van den Bosch die voor zijn tweede aantekende. Wederom een mooie aanval, en de supporters konden het waarderen.

De ROAC selectie wil bij deze de supporters bedanken van ROAC. Weer of geen weer, ze staan er altijd! Ook wil de selectie Tim Varkevisser bedanken voor de sponsoring van de selectiebus! Aanstaande woensdag speelt ROAC thuis de return tegen SEP. Het moet wel heel gek lopen wil ROAC de finale niet bereiken.

Opstelling: Bob Brugman; Perry van der Geest; Arjen van Leeuwen (81. Erik van Zeil); Freek Heemskerk; Jacco Den Hollander; Jeffrey de Haas (84. Chiel Hillebrand); Mitchel Boere; Thijs van Seggelen; Pascal de Jong (75. Ricardo Bakker); Joost van den Bosch; Loek de Blauw.

Overige uitslagen:
Meerburg-MMO 0-1
Stompwijk’92-Wippolder 0-2

Deel dit bericht

0 reacties op “S.v. ROAC doet goede zaken in de nacompetitie”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!