Save the Date: het Koningsdagweekend

Op 24, 25, 26 en 27 april 2020 organiseert ROAC samen met de Vergulde Vos een groots Koningsdagweekend. Op de parkeerplaats van het Hertogspark komt een grote feesttent te staan. In en rondom deze tent zijn van vrijdagavond tot en met maandagavond mooie activiteiten voor jong en oud.

Vrijdagavond staat in het teken van het frisfeest. In samenwerking met jeugdsociëteit Meddle wordt er een prachtige avond van gemaakt voor de jeugd met de beste dj’s uit de omgeving.

Voor de zaterdag wordt het terrein omgebouwd voor een sporttoernooi. Hoewel er niet gevoetbald wordt, gaat deze dag de sfeer van het vroege ‘Koninginnedagvoetbal’ weer helemaal terugbrengen op het dorp. In de avond zal dit langzaam overgaan in een gezellige feestavond.

Op zondag is er ook een feestavond.

Maandag is het Koningsdag. Een grote Koningsdaglunch, de vrijmarkt, een 4×4 strandvoetbaltoernooi voor de jeugd, een spectaculaire activiteit op het plein, leuke dingen te doen voor de jongste jeugd en een paar goede bands brengen ROAC en de Vergulde Vos Koningsdag weer terug naar het dorp.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!