Seizoensafsluiting jeugd op 26 juni!

Kinderen van alle onze takken van sport zijn hiervoor uitgenodigd!!

Helaas was er dit seizoen veel niet mogelijk… Toch gaan we dit seizoen voor de jeugd op een hele mooie manier afsluiten op zaterdag 26 juni! Om 9.00 uur verwachten we alle jeugd vanaf 6 jaar tot en met de D/JO13 van alle sporttakken op het Hertogspark. Het programma duurt tot uiterlijk 19.00 uur en is zonder ontbijt, maar wel inclusief lunch, avondeten en lekkere tussendoortjes. De activiteiten vinden allemaal buiten plaats, dus houd daar rekening mee bij het aankleden. Verder hoeft er (naast eventueel een bidon of waterflesje) niks te worden meegenomen.

Inschrijven kan uiterlijk tot en met zaterdag 5 juni. Dit kan via alle trainers, maar ook via . Graag de naam, leeftijd (en eventuele opmerkingen over dieet en dergelijke) aangeven bij het inschrijven. De deelname is gratis.

Helaas mogen er vanwege de coronamaatregelen geen toeschouwers op het sportpark komen op die dag. Alle hulp is wel welkom. Stuur als je zin hebt om te helpen een mail naar  of neem contact op met Wout van Zeil, Bo van der Poel, Danny Brugman of Inge van der Hoorn. Alle trainers en leiders worden hierbij ook opgeroepen om te komen helpen en zichzelf hiervoor aan te melden bij de (hoofd)trainer van de leeftijdscategorie.

Wij hebben er heel veel zin in en hopen alle kinderen op 26 juni op het Hertogspark te zien!

De organisatie

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!