Spaar voor de PLUS ClubFund-actie

 

Vanaf 16 maart kan je sparen bij de PLUS Van Dijk voor de unieke ClubFund-actie. Bij iedere €10,- aan boodschappen krijg je een zegel; met de zegels kan je in je persoonlijke FANshop allerlei artikelen met je eigen ROAC-spelersfoto erop óf met het ROAC-logo.

Op vrijdag 15 maart was de aftrap van de unieke ClubFund-actie die samen met PLUS Van Dijk is opgezet. Tot 25 mei kunt u zegels sparen bij de PLUS; voor iedere tien euro aan boodschappen krijgt u een zegel.

Die zegels kunt u verzilveren voor een artikel met het ROAC-logo erop bij de FANshop van de club: www.clubfund.nl/roac

De komende week krijgt ieder ROAC-lid dat zelf op de foto is gegaan, zijn/haar unieke actiefolder. Hiermee kan je je eigen FANshop openen. Je moet zelf alleen even je naam invullen. Als anderen iets van jou willen sparen, dan ben jij degene die daarover gaat door wel of niet de link van je fanshop te delen.

Doet u wel boodschappen bij de PLUS, maar wilt u niet voor FANartikelen sparen? In ons clubhuis komt ook een bak te staan waarin de zegels ingeleverd kunnen worden, zodat de zegels niet verloren gaan. Iedere verzilverde zegel levert namelijk een geldbedrag op voor de vereniging.

Vanaf nu kan je dus sparen voor gratis FANartikelen. Je eigen spelersfoto op artikelen als muismat, broodtrommel of badslippers…dat wil toch iedereen?!

Vraag zoveel mogelijk mensen om je heen (opa’s, oma’s, ooms, tantes, buren, vrienden) om de Clubfund-zegels bij Plus Van Dijk voor je te sparen.

 

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!