Spaaractie voor FANartikelen bij Plus/Van Dijk

Spelers als Messi, Ronaldo en Neymar hebben uiteraard al sinds jaar en dag hun eigen online fanshop. In samenwerking met PLUS/van Dijk hebben onze leden nu ook de mogelijkheid om hoogstpersoonlijk hun eigen online shop op hun fansite te openen. In de deze online winkel kunnen leden terecht voor unieke fanartikelen met hun eigen spelersfoto of het logo van de club. Kaarten, placemats, koelkastmagneetjes, een broodtrommel, een posters of een mok… echt van alles!

Helemaal mooi is dat iedereen de fanartikelen gratis bij elkaar kan sparen. Exclusief bij PLUS/Van Dijk Roelofarendsveen krijgen de klanten (van 16 maart tot 1 juni))  bij elke €10,- aan boodschappen één spaarpunt. Tevens kun je wekelijks bij aankoop van speciale actieproducten snel extra spaarpunten scoren. Met deze spaarpunten kunnen jullie als ROAC-lid de fanartikelen heel eenvoudig bestellen en afrekenen in je eigen fanshop. Helemaal gratis! En… met iedere bestelling steunen alle leden ook nog eens hun eigen club. Dus niet alleen leuk voor jezelf, maar ook goed voor de clubkas!

Overigens geldt deze actie niet alleen voor de ROAC-voetballers, ook onze gym/judo/badminton en handbal leden kunnen aan de actie meedoen en een fansite aanmaken.

Wat gaan we doen:

  • Op zaterdag 19 januari is er voor iedere jeugdspeler de mogelijkheid om een unieke spelersfoto te laten maken, (exacte tijd en locatie van de fotosessie wordt binnenkort bekend gemaakt)
  • Iedere speler krijgt  een eigen online-fansite waarin allerlei leuke FANartikelen met de eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn;,
  • Een poster, notitieblok, broodtrommel, drinkbeker maar ook badslippers, of …,
  • Bij PLUS/van Dijk kun je vervolgens sparen voor gratis fanartikelen: bij iedere € 10,- boodschappen (en bij speciale actieproducten) krijg je een zegel. Deze zegels kun je vervolgens in de eigen fanshop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fanartikelen. Natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fanartikelen van hun kind, kleinkind of favoriete speler,
  • Naast leuke artikelen met de spelersfoto zijn er ook artikelen met alleen het ROAC club-logo; kortom voor ieder wat wils!
  • Een heel mooi gedeelte van de bestedingen in de fanshop vloeit direct in de clubkas van onze vereniging.

De actie gaat 16 maart 2019 van start

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!