SponsorKliks

Bijna iedereen doet het tegenwoordig, internetaankopen. Lekker vanaf de bank nieuwe voetbalschoenen bestellen op VoetbalGeest.nl, vliegtickets boeken via KLM.nl, eten bestellen via Thuisbezorgd.nl, de wekelijkse boodschappen via AH.nl of een nieuwe pannenset aanschaffen via Bol.com.

ROAC heeft zich aangesloten bij een platform, waarmee je nu met internetaankopen een financiële bijdrage kunt leveren aan ROAC, zonder dat het je een cent extra kost! Bij elke internetaankoop via SponsorKliks ontvangt ROAC een bedrag rechtstreeks in de clubkas. Per webwinkel verschillen de percentages c.q. bedragen, maar dit kan echt flink oplopen. Jij blij met de internetaankoop en ROAC ontzettend blij met de financiële bijdrage.

Steentje bijdragen?
Misschien heb je hem al zien staan op de homepage van de website, de SponsorKliks banner (rechts onder de twitter-berichten). Ben je van plan een internetaankoop te doen bij een van de aangesloten webwinkels? Dan is het belangrijk dat je naar de betreffende webshop gaat via SponsorKliks. Dus ga naar www.svroac.nl, klik op de banner en selecteer de webshop. Alleen op deze manier wordt de vergoeding bijgeschreven bij ROAC. Kleine moeite, maar voor ROAC extra inkomsten die erg goed van pas komen.

Er zijn heel veel interessante webshops aangesloten, dus het loont altijd om het webshoppen te starten bij de ROAC pagina van SponsorKliks. Het kost je zelf helemaal niets, dus waarom niet?

Voorbeeld:
Je koopt een kerstoutfit via Zalando.nl ter waarde van € 150,-. Bij het afrekenen wordt uiteraard aan jou uitsluitend de € 150,- in rekening gebracht, maar van dit bedrag staat Zalando.nl wel 6% af aan ROAC. Dat betekent dus dat met jouw aankoop ROAC € 9,- mag bijschrijven. Super toch?!

Doe je internetaankopen dus via de ROAC Sponsorkliks website en samen verdienen we een welkom extraatje voor de club. Doe mee!

Deel dit bericht

Eén reactie op “SponsorKliks”

  • Alex schreef:

    Kan de contributie dan omlaag want ik betaal me blauw!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!