Sportverkiezing Kaag en Braassem 2019

Op donderdag 15 april 2021 gaat dan eindelijk de prijsuitreiking voor de Sportverkiezing Kaag en Braassem 2019 plaatsvinden! De feestelijke uitreiking was al een jaar uitgesteld en ook nu heeft de organisatie moeten zoeken naar een gepaste vorm voor de prijsuitreiking. Vanwege de corona-maatregelen wordt dit in de vorm van een livestream.

Het wordt een leuke interactieve avond en een voordeel is dat iedere belangstellende de mogelijkheid heeft de sportverkiezing vanuit huis te volgen.

De sporters die in het zonnetje worden gezet, zijn voorgedragen op basis van prestaties die zij in 2019 hebben geleverd

Er worden prijzen uitgereikt in de volgende categorieën Sportman, Sportvrouw, Sporttalent, Parasport, Sportploeg en Sportcoach. In vier van de zes categorieën zijn sporters genomineerd die een band hebben of hadden met ROAC.

Sportvrouw – Britt van Leijden (handbal)  Ze heeft meerdere jaren bij ROAC gehandbald en haar carrière, na een aantal jaren bij Foreholte te hebben gespeeld, afgesloten met een Landskampioenschap met VOC uit Amsterdam.

Parasporter – Jareth van der Weijden (badminton) Hij is Nederlands kampioen aangepast badminton in de B-klasse geworden en inmiddels is hij opgenomen in de Nederlandse selectie voor parabadminton. Jareth is lid van Smash’70 uit Woubrugge en speelt bij ROAC in de reguliere badminton competitie bij de oudste jeugd.      

Sportploeg – ROAC heren1 (voetbal) De voetballers van ROAC 1 zijn in 2019 na een spannende wedstrijd gepromoveerd naar de KNVB 1e klasse zondag. Een unieke prestatie voor een dorpsvereniging als ROAC.

Sportcoach -Hein Leliveld (voetbal) Onder leiding van Hein Leliveld is de voetbalselectie van ROAC gepromoveerd naar de KNVB 1e klasse zondag. Een mooie prestatie in z’n carrière als voetbaltrainer/coach.

De uitreiking van de sportprijzen op donderdag 15 april is te volgen via een livestream.
https://hs-livestream.nl/livestream-sportverkiezing

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!