Steun de handbal dames in hun strijd tegen het degradatiespook

Dat het een moeilijk seizoen zou worden voor de handbal dames was vooraf bekend en dat is het ook geworden. Vrijwel het hele seizoen bezetten ze al de een na laatste plaats. Ze zijn daarmee in een hevige  strijd verwikkeld met het degradatiespook. Met nog twee wedstrijden voor de boeg is het echter nog mogelijk om het degradatiespook op een dwaalsport te zetten. Het zal zeker strijd vergen, maar niets is onmogelijk.

Zaterdag 25 maart spelen ze om 20.00 uur in de Hertogshal tegen NEA uit Ouderkerk aan de Amstel. Gezien het belang belooft dit een hele spannende wedstrijd te worden. Om dit tot een goed einde te brengen hebben ze eenieders hulp nodig. Komt allen zaterdag naar de Hertogshal om onze dames aan te moedigen.
Afgelopen zondag stonden er 700 toeschouwers naar de derby tegen DOSR te kijken. Het zou mooi zijn als we deze lijn naar de handbaltak door kunnen trekken. Tot zaterdag allen en wees op tijd want 700 toeschouwers in de Hertogshal is best veel.

HANDBAL CLINIC
Overigens, voorafgaande aan deze belangrijke wedstrijd verzorgen de dames om 18.00 uur nog een handbal clinic voor de basisschooljeugd.

Aanmelden hiervoor kan nog via een mail naar .

Beloon de dames met uw support.

facebook clinic zonder datum

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!