Steun de voetbalselectie en win prachtige prijzen

De heren van de selectie van ROAC gaan van 12 tot en met 16 januari 2017 op trainingskamp in Torremolinos te Spanje. Drie jaar geleden gingen de selectie voor de eerste en laatste keer naar Torremolinos. Dit is zowel voor het groepsproces als sportief gezien zeer goed bevallen en daarom is besloten om dit te herhalen.

In 2014 oefende ROAC tegen hoofdklasser Westlandia (nu derde divisie). Het oefenduel ging met 2-1 verloren.

In 2014 oefende ROAC tijdens het trainingskamp tegen hoofdklasser Westlandia (nu derde divisie). Het oefenduel ging met 2-1 verloren.

De spelers zullen zelf opdraaien voor de kosten, maar om de kosten enigszins te drukken is er ook dit keer gekozen om de totocompetitie voor het seizoen van ROAC 1 te herhalen. Dankzij enthousiaste sponsoren is wederom een fantastisch prijzenpakket samengesteld waardoor een gokje wagen wel heel interessant wordt. Deelname kost € 10,- per ingevuld formulier. Uiterlijk zaterdag 3 september moet het formulier ingevuld ingeleverd zijn.

Het formulier is te downloaden via de onderstaande hyperlink. Hij mag fysiek ingeleverd worden bij iedere speler of begeleider in de selectie. Mail je hem liever? Dat kan naar . Namens de gehele selectie; bedankt voor jullie steun en succes met de toto!

Toto 2016-2017 invulformulier

Tips nodig? Check HIER de eindstanden van afgelopen jaar van de tegenstanders van ROAC.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!