Supporters van ROAC ledenavond: zaterdag 8 november 2014

Beste leden van Supporters van ROAC,

De stichting Supporters van ROAC (SVR) is alweer toe aan het tweede jaar van haar bestaan. Wij blikken zeer tevreden terug op het eerste jaar al zijn er natuurlijk altijd verbeterpunten. De groei van het aantal leden ten opzichte van vorig jaar geeft een goede indicatie van de juiste richting die wij zijn ingeslagen. De gezelligste club van ROAC leeft! Vorig jaar werden er op de ledenavond van SVR twee belangrijke projecten uitgekozen om te financieren. Het nieuwe meubilair op het terras zal niemand ontgaan zijn. Afgelopen seizoen al, en ook dit seizoen, werd er gretig gebruik gemaakt van het terrasmeubilair. Het ander grote project heeft pas deze week echt gestalte gekregen. Met de plaatsing van een geheel nieuwe geluidsinstallatie (voor in de kantine en op het terras) werd een lang traject afgesloten. Laat de feestjes maar komen.

Ledenavond SVR

Over feestelijke bijeenkomsten gesproken: 8 november staat de tweede ledenavond van de SVR op het programma in ons clubhuis. Alle leden van de SVR zijn hiervoor uitgenodigd, tevens kunnen zij allemaal één introducé meenemen. Naast een gezellig samenzijn wordt er 8 november beslist over de invulling van een groot deel van ons budget. Laat je stem horen dus en kom langs.

Ideeën

Heb jij nou een idee over hoe we een deel van ons budget kunnen besteden, laat het dan weten via . Daarnaast ontvangen alle leden via de mail een formulier waarmee zij hun geniale idee kunnen indienen. Alle plannen die vorig jaar (net) niet werden gekozen worden dit jaar niet automatisch meegenomen in de stemming, dus ook plannen van vorig jaar kunnen opnieuw worden ingediend. Let wel: het idee dient de gezelligheid te bevorderen en moet voor 5 november ingeleverd zijn.

Tot 8 november!

De Supporters van ROAC

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!