Toernooi F-jeugd handbal

Zaterdag 11 september was het dan eindelijk weer zover, een klein toernooi voor onze kleinste speelsters, de F-jeugd.

Met 11 meiden sterk vertrokken we om 08.30u richting Voorhout voor 3 wedstrijden van 15 minuten tegen Northa, Stompwijk en Foreholte. Voor Nynke, Amy, Dana, Roos, Fenna en Cleo waren dit hun eerste handbalwedstrijden. Leuk dat jullie erbij zijn!

We begonnen tegen Northa, best wel weer even wennen zo’n wedstrijd. De meiden begonnen wat voorzichtig, maar langzamerhand kwamen ze steeds meer los en er werden aan beide kanten mooie doelpunten gemaakt. Maar ook de keepers hebben goed werk verricht en hielden af en toe mooi de ballen uit het doel.
Doordat we met zoveel speelsters waren, werd er snel door gewisseld.

De 2e wedstrijd tegen Stompwijk ook weer veel spelplezier gezien. Zelfs toen het uiteindelijk met bakken uit de lucht kwam, bleven we gewoon door gaan. Totdat het echt te gek werd en de scheidsrechter besloot af te fluiten. Snel allemaal naar binnen en wachten tot de bui verder trok.

Helaas was het veld zo nat, dat er door Foreholte werd besloten geen wedstrijden meer te spelen. Dit i.v.m. gladheid op de velden. Wel werden er nog Shoot-outs gehouden en zo mocht iedereen nog een keer op doel gooien en keepen.

Het zou super leuk zijn wanneer er nog wat F-jeugd-leden bij komt zodat we 2 teams kunnen maken. Dus neem je vriendjes/vriendinnetjes de komende tijd gerust mee naar de trainingen. Op naar het volgende toernooi!

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!