Trainen als een prof met de profs!

Morgenmiddag vindt er een heuse voetbalclinic plaats op ons schitterende Hertogspark. Een ‘zware’ delegatie van profclub ADO Den Haag zal aanwezig zijn om in samenwerking met een aantal leiders/trainers van S.v. ROAC een fantastische trainingsmiddag te organiseren voor de basisschool jeugd van S.v. ROAC.

Rond 13.45 uur worden de pupillen verwacht op sportcomplex alwaar ze in groepjes verdeeld zullen worden. Omstreeks 14.30 uur zal het ‘echte’ programma aanvangen. In verschillende vormen zullen de Paarse pupillen werken aan hun techniek. Tijdens deze vormen worden ze begeleid door twee selectiespelers van ADO en leiders/trainers van S.v. ROAC. Aan het eind van de middag, rond 16.30 uur zal de middag afgerond worden met een prijsuitreiking.

De Ivoriaanse verdediger Wilfried Kanon

De twee selectiespelers van ADO die act de présence zullen geven zijn niemand minder dan: Wilfried Kanon (nr. 15), de Ivoriaanse verdediger die afgelopen zaterdagavond in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord zijn debuut maakte voor ADO, en de Roemeense aanvaller Cătălin Ţîră (nr. 45) die sinds afgelopen zomer in dienst is bij ADO Den Haag en tot dusver één keer mocht invallen (tegen F.C. Twente).

De van Lazio Roma afkomstige Roemeense spits Cătălin Ţîră

Supporters/ouders/broertjes/zusjes zijn natuurlijk van harte welkom om de ROAC pupillen te ondersteunen tijdens hun oefeningen.

NB. Geïnteresseerde media kan zich op ’t Hertogspark melden bij perswoordvoerder en tevens initiatiefnemer Walter Koek.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!