Uitnodiging: Trainerscursus voor voetbaltrainers en -leiders

Beste voetbaltrainers en -leiders,

Omdat s.v. ROAC veel waarde hecht aan een optimale jeugdopleiding zal er in het seizoen 2020-2021 een interne jeugdtrainerscursus plaatsvinden op de locatie van ROAC om de stijgende lijn, binnen de jeugdopleiding van s.v. ROAC, verder uit te bouwen.

Jullie zijn allen uitgenodigd voor de aftrapbijeenkomst Rode Draad op 3 september! En voor meer bijeenkomsten die volgen gedurende het seizoen.

Voor seizoen 21/22 is ROAC wederom een samenwerking aangegaan met Jeugdvoetbalopleiding.nl om jeugdtrainers en -leiders te begeleiden en op te leiden. Dit geldt voor alle jeugdtrainers en -leiders, jong en oud, ervaren en onervaren. We zullen daar het komende seizoen een iets andere invulling aan gaan geven dan in vorig seizoen.

Dit seizoen bestaat het programma uit:

– aftrapbijeenkomst (vrijdag 3 september)
– themabijeenkomst (zaterdag 15 januari)
– achttal begeleidingsavonden, verdeeld over het seizoen
Alle data van de verschillende bijeenkomsten zijn hier te vinden. Tijdens de aftrapbijeenkomst op 3 september zal ook worden uitgelegd hoe de invulling van de bijeenkomsten/begeleidingsavonden er dit seizoen uit gaat zien.

De begeleidingsavonden zullen vooral gericht zijn op de trainers/leiders van de leeftijdsgroepen die op die avonden trainen. Al staat het ook andere trainers/leiders vrij om aanwezig te zijn, en zodoende te leren van de training van andere groepen.

We zien graag zoveel mogelijk personen deelnemen. Te beginnen dus op 3 september!

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!