Update Vinyl Disco tijdens vrijwilligersfeest

*Update: Vinyl Disco komt er tijdens het vrijwilligersfeest een feest van maken. Deze mannen draaien met platen, dus neem ook gerust jouw favoriete plaat vanaf huis mee. Hun slogan is ‘70% goede overgangen’ dus dat moet goed komen. 😉 Vinyl Disco wordt (net als het springkussen) mogelijk gemaakt door de Supporters van ROAC!

Opgeven kan nog tot en met aanstaande zondag!

Opgeven voor vrijwilligersfeest 23 april 2022

Beste ROAC vrijwilliger,

Het vrijwilligersfeest vindt dit seizoen plaats op zaterdag 23 april 2022, van 16.00 uur tot 21.30 uur. Het barbecueën wordt mede mogelijk gemaakt door De Vergulde Vos en de Supporters van ROAC. Alle leden van de Supporters van ROAC zijn hierbij ook van harte uitgenodigd. Het is voor de organisatie dus belangrijk om te weten hoeveel personen er komen eten. Hierbij roepen wij iedereen op om aan te geven of komt eten en of je een partner meeneemt. Dit kan via een mail naar , bij Grace van Smoorenburg aan de bar of bij Wout van Zeil. Voor jou als vrijwilliger zijn hier uiteraard geen kosten aan verbonden. Opgeven voor het eten kan tot uiterlijk zondag 17 april. Ook onze sponsoren zijn van harte welkom om hiervoor aan te melden.

In samenwerking met de Supporters van ROAC wordt er ook een springkussen en artiest en/of bandje geregeld om er na het eten nog een feest van te maken!

Wij proberen alle vrijwilligers te bereiken, maar we zullen er ongetwijfeld een paar missen. Schroom dus niet om dit bericht door te sturen.

Namens het bestuur en de activiteitencommissie,
Wout van Zeil

PS: Als je wel komt, maar niet komt barbecueën, dan hoef je jezelf niet op te geven.

Deel dit bericht

Eén reactie op “Update Vinyl Disco tijdens vrijwilligersfeest”

  • Jan van Zoen schreef:

    Beste Wout,
    Hierbij geven wij ons op voor het vrijwilligersfeest plus bbq.
    Sonja van der Star en Jan van Zoen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!