Van de biljarttafel

Beste clubleden,

Hierbij een bijdrage van de biljartafdeling van sv ROAC.

Hoe doen wij het met onze teams in de competitie van het district Veen- & Rijnstreek. Ik zal zeggen dat het goed gaat. Ons driebanden team in de B1 competitie staat op de 2de plaats in een poule van 14 teams. Zij hebben nog uitzicht op de 1ste plaats. Ons driebanden team in de B2 klasse staat nu op de 5de plaats van een poule van 14 teams. Ook zij maken nog kans om op de 3de plaats te eindigen. Het gaat dus goed en ik zou zeggen laten wij het seizoen mooi afsluiten. ROAC A staat 7de en ROAC B staat op de 9de plaats

In de dagcompetitie spelen  wij met 2 teams, op de vrijdagmiddag, mee. ROAC A staat 7de en ROAC B staat op de 9de plaats in een competitie van 35 teams. Een mooie prestatie, tot nu toe, met nog uitzicht op de 3de plaats. Nog 2 wedstrijden en dan zit dit seizoen er op.

Alle teams, succes in de komende weken.

Nog even wat anders: Schrijf je in voor het sv ROAC biljartkampioenschap. Wij hebben het i.v.m. Covid 2 jaar niet kunnen organiseren, maar nu gaan wij er weer mooie dagen van maken. Zie elders in het clubblad en in het clubhuis de aankondigingen en geef je op. Paul Opdam en ikzelf zullen proberen alles weer in goede banen te leiden en Gracé en haar team zorgen weer voor de versnaperingen. Ik zie jullie graag op 14 en 21 Mei. Groeten Jos Heemskerk.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!